NattiNatti

hej alliopa!
kom in för ett tag sen å har fixat me bilen. eller mest pappa då men iaf! hehe. alldeles strax ska jag sova! är gans ka trött faktist! egentligen borde jag redan sova. men jag skriver me jocke å de är rätt kul XD haha
nej men!
imorgon är de skola som vanligt.. efter skolan ska jag kanske vara me clara! :) Om hon inte har ändrade planer ;) nej men hoppas inte. de va så länge sne jag träffade henne! om vi inte ska ses imorgonb ska jag troligtvis gymma! iaf. nu måste jag fan sova.
Ha de gött å


Lots of Love / Malin

garaget ...

hejsan!
kom nyss upp till mitt rum! har suttit nere vid tv:n. just nu sitter jag å camar me pontus å skriver med jocke! haha dom är roliga. not ;)  dom raggar mig lyckas inte ! eller ja, vem försöker inte ? jag menar, titta på mig ? ;) 
pappa börjar bli sur så jag måste vilken sekund spom heöt gå ut i garaget .... jag orkar inte..
iaf . senre ska jag nog bara ta de lungt. vila liksom! sitta vid datorn!
nåja, nu måste jag säga hej då å byta om å sen gå ut!
hoppas ni får en bättre kväll än mig! eller aah, kanske ! ;)

HJÄLP!

hej, nu kommer jag med en sak!
är de NÅGON som kan nånting om blogg design ? ! :O jag vill verkligen fixa min!
jag har bett Emma å hon har sagt att hon ska göra de, men hon har aldrig tid...
jag kunde själv förut. men jag kan inte med den här eller nått ?? :o
nån som vill hjälpa mig ?
HJÄLP!!!



hemma-helt slut !

hejsan !
jag kom hem från skolan för ett tag sen ! vi har haft engelska å matte! fy fan ! de har varit fett me jobbigt. men jag har varit ganska hyper hela dagen! och min lärare tyckte att jag skulle sluta äta chockladflingor till frokust! hahaha ! de va rätt skoj!
iaf. efter skolan tänkte jag jöl dra att gymma men de blev inget med de för jag josefine å mathilda drog till stan stället! först kollade Mathilda på skor å sen väska. hon hittade en snygg väska inne på H&M . jag köpte ett par örhängen och raklödder oxå ;) sweet! efter gick vi till donken å käkade glass, illa... jaja!
jag har haft riktigt ont i min fot idag! jag förstår inte varför!!! jag vaknade å hade fett me ont å så har jag inte kunnat gått normalt på hela dagen! :o aja, efter stan drog jag hem å mötte mikaela. vi pratade om att vi skulle ses snart ! nåja. när jag kom hem bytte jag om å gick ut till garaget för att måla klart min bil! nu är de bara huven kvar. men den målar jag antingen senare eller imorgon!
juste, eftersom jag inte hann gymma idag så måste jag kläppa in de nångång i veckan med !!!
nej nu ska jag gå å äta någonting! skriver senare!

Godmorgon! :D

hejhej å godmorgon allihopa!
hoppas alla har sovigt gott!
nu har jag sminkat å klätt på mig!  nu sitter jag å käkar frokust! sweeet !
snart ska jag gå upp å fixa håret! sen ska jag åka iväg till josefine å sen till skolan!!!
nej, nu måste jag kila!
ha en bra dag allihopa! :)

sova!

hejsan!
nu ligger jag i sängen å ska vilken sekund som helst sova.
imorgon är de som sagt skola. efter skolan ska jag nog gymma tror jag! Josefine ska kanske me men jag vet inte. jag ska iaf försöka ta mig dit eftersom jag har slutat på fotbollen måste jag iaf göra nånting...
iaf, fy fan va jag är nervös inför Haninge! varje gång jag tänker på mig kommer mitt hjärta upp i 110 ! fan, tänk när jag är där å står på startplattan. jag kommer jö dö av nervöshet eller va de nu heter... mitt hjärta kommer hoppa ut!  shit! jag kommer hyperväntilera som fan. okej, de gör jag redan men ändå :o
men iaf så kommer jag nog ha fixat mobiltbrevband till dess så jag komer kunna ha datorn me! :D<3
och som tur är ska sanna me med! annars skulle jag dö på riktigt :o  fast hon ska inte köra som är lite tråkigt men iaf ! nej nu måste jag säga hej då för jag ska sova!
hejdå och Godnatt allihopa!

Uphs (A)

hej igen !
sitter nu i soffan å ser på matchen! de va visst inte mot helsingborg utan mot Göteborg. hahah nästan rätt. nåja., de va bara de jag skulle säga. nu ska jag fixa naglarna!
jaja. hehe
Göteborg leder iaf med 3-0 å matchen är snart slut! de är bra
jajapuss

nyduschad!

hallå!
nu har jag duschat! känner mig fräsh igen efter all damm å shit ! :s :)
jag låg i soffan efter maten å såg på Taxi eller va nu filmen hette. har sett den förut men iaf. den är rätt skoj!  iaf. jag tror inte de kommer hända så mkt idag! bara ta de lungt osv. Elfborg spelar mot helsingborg nu snart å ska kasnke titta lite på den å se hur de blir. inge bra om Elfborg vinner för AIk ligger i ledning nu men om elfborg vinner kommer dom att leda serien ! hehe. jaja. de är ganska många matcher kvar ändå!
föresten kanske jag ska se AIK-Göteborg sista matchen för aik. eller aah liksom. kanske om de är möjligt för ett guld, som jag tror de kommer bli! :)  AIK spelar så grymt bra nu!!!!
oj, nu mummlade jag igen! XD
iaf ska jag nog måla å fixa mina naglar lite med! kanske en ansiktsmask om jag har nån ? :) annars måste jag köpa nåra! hahah ! inte idag då men iaf!  Imorgon är de skola igen! jippie...
nåja. ha en bra kväll allihopa! :)


fan va jag hatar damm! :o

hej hej.
jag kom typ nyss in  från garaget... jag är typ fett sur på den där jävla bilen!  jag har målat hela bilen vit typ. eller de som behövdes! å så har jag målat fronten svart. sen ska jag måla Malin på fronten å sen måla ränderna!  efter jag hade målat bilen så skulle jag göra rent bilen inuti, så mkt de gick iaf! de gick jö inte så jätte bra.... först så typ hade jag en liten borste å skulle borsta så mkt som möjligt efter som de va så dammigt i . de va ekligt som fan å jag kunde knappt andas XD haha. men men. sen skulle jag dammsuga men den där jävla damusgaren sög jö ingenting :o å de kom ut damm från de me. så de hjälpte jö ingenting :s så jag fick damp typ å gick in. sen efetr ett tag tog jag vatten i en hink å en trasa så försökte jag torka upp allting. men de va svårt för de va så mkt damm........ fy fan ! men men. nu är jag typ klar å de fick bli som de blev... hehe.
snart är de mat. tror vi ska äta köttfärslipma med potatis. hoppas de blir sweet ! HAH :)  sen vet jag inte va som händer. ska kanske höra med nångon om vi kan ses. vet inte vem än menXD just nu skriver jag med clara på msn, fan va jag saknar den kvinnan <3
ska vara med henne på Tisdag! skoj ska de bliiii! men nu måste jag äta. ses!

nyvaken å trött...

hejsan, jag vaknade precis. ligger fortfarande i sängen men måste väl snart gå up för jag är jätte hungrig å så ska jag ut i garaget. men jag tror inte pappa är vaken ännu XD hahaha, de va han som sa att vi skulle gå ut vid 11 men iaf XD idg vet jag inte va som händer... jag måste nog va ute i garaget en stor tid av dagen osv..
nej nu måste jag ner å käka. skriver senare!

ligger i sängen

hejsan. just nu ligger jag i sängen med datorn i knät å telefonen vid örat. jag pratar me john i telefon. hehe. jag + familj har sett klart 'män som hatar kvinnor' den va fett hämsk :o men den va bra!
hehe, fan va trött jag är. måste snart gå å lägga mig för jag somnar nog snart... men jag pratar jö med john i telefon så :p men får fan ta å lägga på snart. imorgon måste jag upp tidigt för jag ska ut i garaget  å ska nog måla bilen. drygt... men men, de är bara att stå ut. iaf, måste sova nu
godnatt :)

kinamat

har just nu ätit kinamat. käkade kycklingspett med jordnöttsås. de va sweet! senare ikväll ska vi se på en film. Män som hatar kvinnor. hoppas den är bra !:)  just nu sitter jag å daniel i soffan å ser på nån skit flummig film. helt jävla sjuk XD hahah. jaja.
på måndag är de skola igen. vet inte riktigt om jag längtar till den eller inte? de är rätt najs me skolan ändå. annars kan de bli så att man bara sitter i soffan men datorn eller tv. å de är illa ! nåja. pappa ska fixa mobiltbrevband till min dator så jag kan ha me den överallt. de är naaaaajs! :D men han vill egentligen inte fixa de, för han tror att jag kommer ha me mig den överallt. vilket är rätt men ändå XD hahaha ! :D  jag funderar på vad man ska göra imorgon, de är jö söndag så de finns inte så mkt att göra. de är alltid tråkigt på söndagar men man måste försöka hitta på nått... annars hamnar man bara i soffan å de är fortfaranade illa.
haha, fan va jag mummlar men iaf XD


matchen avklarad!

AIK vann med 1-0 !Dulee johnson gjorde målet riktigt snyggt! :) Örlund regerade så jäva snygg räddning! nu är de reklam å vi väntar på att dom ska interjuva osv. :)  va ska ni göra senare då? klovkan är jö faktist 18.00 nu så får tänka på vad jag ska göra .. nån som har nån idé ? :) jag är ganska trött nu faktist eftersom i torsdags va de hajk å inatt va de med linnea osv. jaja. har haft riktigt roligt som sagt!  nu kom mamma hem oxå. hon har varit hos gammelmormor så hon har me sig massa kakor osv -.- haha jaja. nej nu börjar intervjun

AIK match

hejsan!  kom in nyss från garaget å ska nu se aik match mot trelleborg. dom spelar på råsunda. hoppas de går bra :)
just nu sjunger råsunda Å vi är AIK!  så jävla bra!
jag vet inte rikigt va som händer ikväll, men hoppas ntt roligt . de är trotts allt lördag! annars blir de väl att spendera kvällen i garaget. men de hoppas jag inte ;)  få se va som händer !
nej nu ska jag se matchen! pusss

hemma

hejsan! nu är jag hemma. orkar inte skriva så mkt men vi har haft riktigt kul ! har varit med linnea sandra natta julia karl å hanna. vi har haft svin roligt. :D
nu måste jag iaf gå å byta kläder å sen ut i garaget.... fixa med bilen å sen på fredag ska jag till haninge!!! skooj! nej. måste gå
pussshej

dagarna har vartit skoj som fan!

hejsan! som sagt! jag har inmte märkt upptadera något eftersom i onsdags sov jag å josefine hos mathilda i sanda. vi åkte ut typ vid 7 osv. vi typ sov vid 10? vet inte riktigt va vi gjorde men nånting XD haha, kul hade vi iaf! (Y) sen på torsdag morgon åkte vi till Gustavs. där va Linn, vår nya musiklärare. ingen annan va där XD så vi fick vänta där ett tag sen kom Elias joel å linus ! å senare kom alla andra :p dom va tvungna att gå ;)  vi va för bra för de liksom! Haha nej men :p   på torsdagen packade vi upp alla saker i militärtälten osv. sen delade lärarna upp oss i grupper å vi gjorde nå, jaa, va ska man säga ? typ 8-kamp? haha, nej men nåtnig med att man gick till 8 olika stationer å så. de va svin kul! XD den mästa delen av hajken låg jag josefine mathilda elias linus linnea osv i vårat tält. dansade lite "porr/stripp" dans mot stången ;) hahahah vi hade så jävla roligt! jaja iaf. mot kvällen gick vi en as kass spökstig. men iaf. sen satt vi framför elden å bara tittade, sanckade osv. ni skulle sett himlen allso, den va så fin! jaja . torsdagen va iaf grymt jävla roligt å helt "underbar" ! jag sov breve Linus å Elias! sen sov Mathilda å josefine på en madrass. hehe. de vart lite knas men mys ;)  på fredag morgon va alla trötta som fan ! helt jävla döda. lucas hade dygnat, eller han hade sovit i 40 minuter typ sittande XD linnea hade sovigt på bänken ute, haha, vettifan men iaf!
nu är linnea å jag hemma hos mig å har duschat å nu ska vi fixa iordning oss. sen ska vi iväg. ska troligtvis till Linnea men vet inte! ska åka moppe! min mobil kommer oxå dö närsom för jag har inte kunnat ladda nånting... illa! jaja.  nu ska vi fixa oss.

till mathilda om 3 timmar !

hejsan! skolan idag va helt okej! hade ont i huvet som vanligt men de är bara att stå ut ;)  idag ska jag å josefine ut till sanda å sova hos Mathilda! vi åker vid halv 7 kanska ? :) de ska bli kul! sen imorgon är de hajk som sagt!  snart börjar gossip gitrl, jag har inegn aning om de är repris eller inte men de skiter jag i ;) Tobbe är bara dryg för han kommer inte ge mig fjärren. men jag får fortsätta tjata -.-  efter g g måste jag verkligen packa... så mkt att ha me men ändå inte .. sen ska vi bara käka.
å jag komemr vara borta i 4 dagar så de är inte säkert att jag kan blogga då. men kommer förmodligen skriva innan jag åker !


ska snart iväg!

hello!
nu sitter jag hemma efter en dag i skolan. först hade vi svenska sen so. de dög! efetr skolan drog jagmathilda å Josefine till donken. käkade glass å träffade Sandra å julia :) de va skoj! sen skjusade jag josefine till jonas. sen drog jag hem. snart, vilken minut som hälst ska jag å mamma. vet inte om lotta å dom ska me men iaf. vi ska till vickan. min moster. å hon har jö fått en unge ! :) så vi ska hälsa på dom osv. ska bli skoj!
imorgon efter skolan ska jag å josefine åka ut till mathilda å sova hos henne å sen på torsdag ska vi åka ut till gustafs å hajka där med skolan! ska bli kul! :) på fredag ska juag även sova hos Linnea. jag hon sandra å natta ska bada jakutzi eller hur fan man stavar de XD ahhaha. iaf en balja man badar i utomhus! haha ;)
nej måste kila. måste byta kläder. så ska vi åka nu!



ska snart sova !

hejsan! förut badade jag osv. de va sweet ! sen skjusade jag josefine till jonas osv. de va lungt liksom! just nu sitter jag i soffan med hela familjen :o daniel å maja är med här! haha. sjukt! hhhaha ;) Djurgården har spelat match mot Göteborg nu å de blev 0-0! de gillar vi för AIK ligger fortfarande 2a nu! jag vet inte rikigt va de blev i hammarby matchen. men i haövlek var de 1-0! hahah! till gefle asso! hammarby suger !!!! XD jaja nu händer daniel över datorn -.-  och far....... dryyyygt!
hej
pusss

skolan sen gym

hejsan!
igår sov jag hos sandra. emn hennes dator. eller de va Emmas, hennes systers dator . typ dampa så kunde inte komma in eller nått. men jag över levde ;)  men iaf, linnea å natta drog hem i går vid typ 2 ?  jag vet inte rikigt men nån gång iaf :p jag å sandra såg klart barnaskrik å jäkelskap. sen skulle vi bada. först hitta vi inte låcket som skulle sitta där men tillslut så ;) de va fett mys. vi gjorde drinkar osv. vi hade även anisktsmask å hårinpackning! fan va najs de va :)
idag har jag kört moppe från Eskelhem eller va de heter. de va fett kallt. fick åka där ifrån vid 7. va hos josefine vid havl 8 sen hämtade jag bara ett par schorts å en t-shit att gyma i idag! jaja

idag har de hänt rätt mkt men tänker inte berätta vad! jag har inte varit på bästa humöret men som tur är förstår mina bästa vänner å står ut med mig! å gör mig glad !!! älskar er tjejer!
iaf. skolan idag. vi hade först språk. Sven för min del! de va rätt soft! sen hade vi matte. tråkigt som fan men men XD efter skolan drog jag å josefine å gymade ! de va rätt skönt faktsit! nu ska jag snart duscha men orkar inte XD hahah naaajs ;) nej . men ska fakstist duscha snart! hehe. ska snart käka oxå men de kommer ;) sen vet jag inte va som händer ikväll. ska troligtvis bara ta de lungt :) imorgon är de jö skola igen!!

bilder från igår



nej hinner inte mer. måste ner å äta innan dom blir sura ;) pusshej




barnaskrik och jäkelskap

hej. ligger nu i soffan med sandra å ser på barnaskrik å jäkelskap.  Linnea å Natta har åkt hem. men de va ett tag sen.
jag å sandra va förut i tofta å lämnade nå papper på hennes jobb. sen va vi vid nymans lite snabbt. hon åt glass å jag cholad . hehe. :) 
när de här är slut ska jag å sandra nog bada bubbelbad . fett me najs! :D  sen ska jag typ dra hem. eller senare.  sen, ikväll ska jag nog träffa josefine. hon ska skaffa blogg så den får ni inte missa ! :)
imorgon ska jag å Josefine snacka med Anna (rektor på vår skola) tänker inte berätta om vad även om ni verkligen vill! (A) haha :) nej , nu ska jag se klart på de här sen bada!
juste fan. jag har fastnat i farmville nu. hahahah geeeek!!!!! illa fan! -.- hahah men de är rätt kul! nej fy fan ! XD

Mobil bloggande

Hej allihopa. Skriver just nu från min mobil:p Linnea Natta å Sandra sover fortfarande å de kommer dom väl göra ett tag till...-.- Jag är jävligt hungrig så jag hoppas dom vaknar snart. Iaf så hade vi fett mys igår. Vi somnade typ halv 5 eller nått där? Helt knas att jag är vaken redan:o imorgon är de skola igen...roligt -.- men men de är väl bara att stå ut. Faktist är de inte så tråkigt att va där:p men men. Idag vet jag inte va som händer förutom de som jag sa igår. Men vi får se va de blir. Puss

farmville

hallu. nu ligger vi alla i sängarna å skickar runt datorn. dom geekar farmville på facebook -.- snackar om pengar hela tiden. svin drygt hahahaha XD  vi satt förut ute på trerassen å kollade på stjärnorna å drack kaffe. najs som fan!  klockan är nu 4.00 å borde egentligen sova för på måndag är de skola igen ! omg. inge bra att vända på dygnet nu XD hehe
imorgon kommer vi nog sova ett tag ssen ska jag typ skjusa sandra till hennes jobb för hon skulle fixa nått. men sen vet jag inte va som händer mer :p hehe. nej, nu ska dom geeka igen -.-- pusspåer

finaste himlen!

hejsan!    nu har barnen dragit- eller nått. dom sover typ. hehe. va ute nyss å låg på vägen å tittade mot himlen. fy fan va fint de är med alla stjärnor. såg två stjärnfall i dag med :p hehe.   nej. fy fan va läskigt de är att skriva med den här datorn. hahahha. så jävla stor :o  god natt å ha en bra natt.

hos sandra

hej. sitter just nu hemma hos sandra. Linnea å natta är oxå här.  :) vi är barnvakt. ser just nu å kenny strafighter eller va den heter :) hehehe den är svin bra.  hehe kort inlägg. kan inte skriva på den här datorn. den är för stor xd hahahaha
nej ska se filmen nu!

mot landet ;)

hejsan!
jag har precis fixat iordning mig å snart ska jag åka moppen till Sandra. Linnea å Sandra är där. hehe, aa, sandra kanske är självklart ;) jajajaj. nu mummlar jag! dom två är typ barnvakt. men eftersom jag inte har nått att göra så kan jag lika gärna dra dit.  just nu väntar jag bara på tarre som ska fixa en sak. sen ska jag åka... de kan ta ett tag men hoppas de går fort!

kvällens outfit


1-1 AIK Kalmar

hej. aik matchen är slut nu å de blev 1-1 . de är inte världens bästa men de är bättre än förlust! :) AIK ligger fortfarande 1a i tabllen å har 37 poäng nu! kommigen gnaget!

nu sitter jag hemma helt jävla själv! har inte sådär jätte roligt kan man väl säga :p hehehe.  jag vet inte va jag ska göra.. mamma har dragit på fest nu å tobbe jobbar. pappa är på fastlandet fortfarande å han spelar tydligen golf med robban å hans polare... nörd -.- hahah :)  njej. men va ska man göra ? Maja å Daniel ska bara vara hemma, men jag vill inte va hemma. vill ut å göra nått liksom! vad som hälst!  vi får se va som blir. nu ska jag iaf sminka mig. så får vi se va som händer.  jaja. pusshej :)


13.27

nu har Linnea åkt hem å jag sitter här helt ensam ;) haha. nej men jag vet inte va jag ska göra ikväll riktigt. jag aknske ska höra med Maja vad dom ska hitta på!  annars kanske jag drar hem till Linnea å Sandra :p :)  nu ska iaf jag hoppa i badet ett tag! kommer troligtvis somna men ; )   de är fan de bästa som finns. right ? :D
vid 16. är de AIK match mot Klamar oxå! kommigen Gnaget! vi har inte förlorat en match på länge nu! å de är inte dags för de än! <333 AIK ligger på topp nu! :D<3
nej, nu ska jag bada. ha en rikigt bra dag alliopa så ses vi senare ! :)

vaknade precis

hejsan!
gårkvällen va mys! vi satt ute på mitt tak somsagt . vi kollade efter stjärnfall. jag såg bara 2 . men de va mys ändå! vi satt å pratade om allt! sånna saker man inte ska ta upp här allså ;) haha. nej men vi käkade massa godis oxå xd gott som fan!  när vi gick in så typ gjorde vi ingenting. satt vid datorn :p ehhe. sen drog Gry å jag somnade! sen vaknade jag av att Linnea skule bedda upp beddsoffan! gick å tog bort sminket å borstade tänderna å sen somnade jag igen! heheh
så jag vaknade nyss då å har inte så mkt att göra :p är fortfarande trött...  Linnea sover fortfarande, vill inte väcka henne. hatar att väcka folk när de sover. de är så taskigt! :o hehehe (A)  fan, jag är hungrig. borde gå ner å käka. men de är oxå taskigt XD heheh illa!  jaja. idag vet jag inte rikigt va som händer. Linnea ska va barnvakt för hennes småsyskon ikväll så hon måste typ hem då!  men innan vet jag inte. hoppas hon har nån ide. om de är varmt kanske vi drar å badar eller nått. jag vet inte :p heheh  vi får se :) nu ska jag kila!
ha de bra :)

myyys!

hej alliopa.
sitter just nu ute på taket med linea å gry :) mys som fan!   va nyss i stan å träffade Emma, Sandras syster :p hehe. å nåra där. de va skoj typ ! :p   vet inte va jag ska skirva. hehe
vet inte va som hände senare mamma kommer typ snart hem -.- hehe men men
nu ska vi se efter stjärnfall. hehhe. å så ska jag hämta min mobil som är inne XD hehe

Linnea är här :)

Tjenna!
skolan idag! vi hade ett jävla möte idag! jag josefine Amanda å natalie. de va drygt som fan å jag fick damp som fan... ajja. ska inte skriva för mkt -.-   jaja. vi hade en rolig dag iaf. hahaha. josefine å mathilda gör verkligen min dag!!!
på eftermiddan så gick 7-9 ner till strandjärdet å spelade brändboll å fotboll. brändbollen va rätt skoj!  fast mitt lag förlorade typ ganska hårt XD vi fick typ36 poäng å de andra laget fick typ 76 XD hahahah fan va vi suger.  -.- men jag gjorde ett frivarv, fett stolt! :'D hihih ^^ men iaf. tillbaka till verkligheten! efter skolan drog jag josefine linnea å linneas kompis Elin till stan. vi gick omkring lite å käkade glass på donken! sen drog jag å Linnea hem till mig å just nu sitter vi här i min säng å kolalr på datorn XD haha roligt (Y) vi ska nog hitta på nått snart. vet inte vad bara... :p nån som har nå tips ? (A)  iaf, mamma är inte hemma, hon kommer hem vid 10 typ. hehe, hon jobbar. pappa är på fastlandet tydligen, vettifan va han gör där men XD tobias är å köper spit me malte. å troligtvis när dom kommer tillbaka hem så ska vi nog käka natchotalrik . hahaha. jag å linnea åt tacotalkrik i skolan men ändå :p heheh
jaja. nu ska vi nog hitta på nått. pusspåer


haha en väldigt fin bild på mig å linnea. hahaha älskar dig!


på väg till skolan!

hej alliopa!
jag har lite brottom ör jag ska hämta josefine med moppen om en kvar. jag har ännu inte ätit :o får kanske äta i skolan. heheh.  jag hoppas de blir bra i skolan idag! Å att de blir kul! :)
ha en bra skoldag alliopa å sen är de helg! :'D<3

dagens outfit


dagens outface  eller va man ska säga :p



Killar är idioter!

jag klarar fan inte de här... jag orkar inte mer.  jag har haft såna jävla problem med de här jag vet inte hur länge. de ända jag vill är att vara lycklig! jag orkar inte fram å tillbaka... snälla. varför är alla killar idioter för ? varför kan jag aldrig få träffa nån som jag verkligen gillar, å som gillar mig liksom.... jag vet. de jag gjorde va idiotist som fan. å jag ångrar de. men killarna som va idioter, kan inte ens snacka me mig. de dom gjorde sjönk så jävla lågt...

tack jonas för allt du skriver, du hjälper mig verkligen! de finns verkligen ingen som du!  jag älskar verkligen dig asso! de finns ingen annan som dig ingen annan som jag kan lita på  eller prata me som dig allso!!! du skriver alltid kloka ord liksom! de här skrev du till mig nu! å jag började verkligen tänka...


min pappa sa alltid respektera människor så respekterar dem dig, fast ennu viktigare respektera dig så kommer folk respektera dig. du har varken tagit hänsyn till något du har gjort som jag tycker är riktigt synd. du satt dig i en sitvation där du hatar dig själv och där också endel människor tappar sin respekt för dig  wolla jag tycker det är riktigt synd

jonas de finns ingen annan än dig helt änkelt. jag förstår att du tappat recpekten för mig. de förstår jag! men jag vill aldrig nånsin förlora dig! du är en av dom bästa vännerna!


köpet!

här kommer bilder på de jag köpt idag! :)

vit skorta från cubus, 250:- ungefär

nån tröja från Vila 260:-

skärp MQ 150:-



skorna är inte köpta idag. men tycker dom är ur snygga! :'D

dåliga bilder men de får ni stå ut me :)

första skoldagen!

hej :)
första skoldagen är över nu! de har varit helt okej faktsit! jag josefine å mathilda hade kul å de va så kul att träffa dom tsm igen! :)  Vi har pratat å typ sett hela skolan med klassen idag liksom. de dög. vi hade en ny tjej i klassen som hette kim.  hehe
Elias skolkade hela efetrmiddagen som vanligt. haha. ,lilla gubben, du måste gå på lektionerna nu i 9an annars får du inge betyg!!! (Y)  efter skolan drog jag mathilda å josefine till stan. jag köpte två tröjor å ett skärp! gillar de !!! :)
kom nyss hem typ. å ser på tv å sitter här nu! :p hehe . vet inte vab som händer sen. ska nog bara ta de lungt. har så jävla ont i huvet ! :o fattar inte varför. jaja.
imorgon skolan då. å sen kanske jag ska va me linnea. :) ska bli skoj! jaja
pusspåer

färgat klart!

hejsan!
nu har jg å josefine färgat tvättat å torkat håret! de blev rätt bra faktist!:)  va rädd att de skulle bli helt grönt eller orange :o men de blev de inte ! tyckr inte jag iaf! jag är nöjd. å jag tror josefine oxå är de, men vågar bara inte säga de ; ) haha
Nu ska jag käka, sen ska vi dra hem till josefine så ska hon äta sen vet jag inte va vi gör. hitta väl på nått :)

RESULTATET!


älskar dig josefine!


ny piercing

jag har köpt en ny navelpiearcin i stockholm!  I love it!

här har ni den!


slingar håret!

hallå, kort inlägg, men just nu siter jag på en pall å josefine rar ut hår från en sån där mössa på mig som ska bli slingor. de är inte världens skönaste direkt XD heheh, sen ska jag göra på henne me. håll tummarna att de blir bra ! (A)

å du som kommentarade anonymt, snälla, mogna lite. visa ditt namn tönT! :)


skola imorgon! :o

hallu, idag vaknade jag ganska tidigt. typ vid 10... de va lite drygt men men, jag måste väl vänja mig. börjar jö skolan imorgon klockan 8 så ska upp klovkan 7 imorgon :o helt sjukt att skolan börjar redan, de känns som sommarloovet bara har börjat :( jaja, sånt är livet ! 
nu är josefine iaf här, hon ska duscha å sen ska vi gå ner å käka nått. sen ska hon slinga håret på mig, å sen jag på henne . haha, ska bli kul liksom !  hehehe ^^
får se va som händer senare.  måste iaf gå å lägga mig skapligt så jag orkar upp imorgon! fyfan va hämst :(  fatta, sitta på en jävla lektion i 3 timmar, med en kvart rast, sen har vi lunch i en 45 minuter å sen 3 timmar lektion igen med en kvart rast !
visst, dom kanske har ändrat allt osv, men så hade vi förra året å de va drygt. jag hoppas verkligen att dom har ändrat hela skiten!  PLUS att vi ska få massa småungar på hela skolan. fy fan!!! dom hatar vi! ...

nej, nu är josefine klar så vi ska ner å käka.


kom nyss hem

hallu , kom nyss hem. å från vart ? haha, de tänker jag inte säga, för de är hemlitstämplat :'D hhihii^^
jag ska nog snart sova, ligger i sängen :p hehe, som vanligt menmen XD hahah
måste jö vänja mig att gå upp tidigt, men de kommer jag aldrig göra :(  synd om mig!!!!
fan va hemst att skolan börjar. visst, eller, somsagt, ska de bli kul att träffa folket. men fan inte lektinerna, men hehe , de ska faktist bli kul å bråka me lärarna igen (a) hihihihi^^
nej, fan nu är jag taskig.  å jag måste sova, men orkar inte XD hehehhe
nej, hejdå!


personalmöte

helllu, onödigt inlägg kasnke men ville bara säga att jag har varit på personalmöte. heheh de va faktist roligt :'D hahahah. vi satt visserligen å pratade i 3 timmar. men personalen är så jävla roliga haha . älskar dom alla <3 haha (A)
jaja just nu pratar jag me josefine i telefon, :) vi ska jö slinga håret imorgon :) för 100 gången (a)
hehe, hon gör verkligen min dag <3 älskar henne mest!
jaja. måste fixa mig nu!
ska nog dra ut ett litet tag. får se va som händer. hoppas jag inte blåser iväg de blåser jö som fan :o jaja




hemma

hej alla söta barn
nu har jag kommigt hem. jag köpte en dator väska å hårfärg till mig å josefine, elller liksom vi ska slinga håret.heh :)
Tobbe köpte jeans/tröja å skor för nästan 3000 kroner. -.- hehe, han är rik tydligen ; ) haha. sitter just nu å skriver med pontus på msn å kollar facebook osv.. ser oxå på tv. nå shit pogram. hehe
nu har jag äntligen fått sporify. å jag älskar de :'D hihhih <3
fan va jag är glad. mest för min nya dator :'D hihi, vem va de som sa att man inte kunde köpa lycka av pengar ? :o  hehe, visst, jag är glad för att underbara personer runt omkring mig med men ändå? :'D å jag vill bara säga att de personer som står mig nära, ni vet vilka ni är, men jag älskar er verkligen! de gör jag !!!<3
jaja, pratar jag bara på , hehe , men sånna saker behövs me sägas :'D<3
jaja, imorgon ska jag å josefine slinga håret med blonda slingor, hoppas de blir bra :o
jaja. ska sluta skriva nu

stan

hallu, jag har duschat å sminkat mig, nu är de bara håret kvar ;) hehe. jag sitter nu å camar me Pontus men snart ska jag fixa håret :p hehe. jag har käkat osv. bror har kommigt hem från jobbet å vi ska yup åka in till stan snart. jag ska som sagt köpa en datorväska å hårfärg till både mig å josefine. heheh. tobbe ska typ me köpa nått. eller jag vet inte va han ska göra men men XD hehe. Maja kommer oxå snart å ska fixa mitt spotify. :)  hehe
va händer ikväll då?   jag har ingenaning om va jag ska göra. jag känner att jag inte vill ta de lungt, eftersom skolan börjar snart... vill göra nått men vet inte vad :p nån som har nån idé? :) hihi(A)
dagens outfit


spotify

hallu. vaknade fett tidigt idag. :o hehe. vaknade halv 9 -.-  har varit uppe å käkat frukost nu sitter jag i sängen å skrier med Pontus. de är typ 17 dagar kvar tills jag ska köra i Haninge. läskigt som fan. :o hehe men men, de ska bli kul!
idag vetjag inte riktigt va som händer. Maja ska nog komma hit å fixa spotify till mig:D hehe. sen ska jag nog dra in till stan å köpa en datorväska :p heheeh.  btw, jag ska kanske färga håret blont, va tycker ni ??? XD ;D
vi får se, inget som är bestämt.
bara så alla vet är jag väldigt nöjd med min nya dator :D den äger så jävla hårt! :Dhihihi ^^
jaja, skriver senare


serieledning

hallu. Aik matchen är slut. å AIK vann med 2-1 . nu leder dom i tabellen med 37 poäng :D sweeeet
jaja. ville bara säga de
heja Gnaget ! :D <3


AIK match

hallu,
Victoria å Tarre har åkt hem nu. eller för ett tag sen :p hehe. vi har sett film osv. de har varit mys :) hehe
just nu sitter jag å ser p AIk match. mot Halmstad eller nått. :) riktigt roligt faktist XD hahaha, AIK leder med 2-1 å de är inne på andra halvlek, men de spöregnar å planen är pissblöt. seriöst de är vattenpölar på planen. hahah XD bollen rullar inte ens längre på planen XD hahaha så jävla roligt. hoppas inte HBK får in nå jävla lotto mål nu bara . men de tror jag inte :'D
hehe. ikväll kasnke jag ska träffa jerry om jag orkar :) å imorgon vet jag inte riktigt va som händer. jag tror jag ska dra in till stan en liten stund. ska nog köpa en datorväska till min nya dator :'D hihihi ^^
Maja ska hjälpa mig med spotify med , sweeeet ! :) hehe, nu bröt dom AIK matchen för att de regnade så mkt osv. vet inte vasom kommer hända.... menmen :)
jaja. skriver senare eller imorgon :)


HAHAHAH

Hallu, nu är Tarre här.
innan så såg jag å vic twilight. den va som alltid bra !  
just nu sitter vi i min säng. jag sitter vi d datorn, vic påratar i tele,  å Tarre ligger breve XD hahaha. sweet ;) socialt känner jag (A) vi ska typ snart se film. typ Step up, enda filmen vi har kvar XD ahhaha (A)
jaja, vet fan inte va jag ska skriva. nu har vic snackat klart men ska ringa hennes mor  tror jag XD hahahahha jaja
pusspådi


film

hallu. just nu sitter jag å victoria å ser på film . ser på 'bekymmer om killar kyssar å katter' såg den igår me XD hehehe. den funkar. lite dryg men... :p hehe, sen ska vi se mer film. hehe
Tarre skulle komma men han vet inte omhan orkar. hehe, han får göra som han vill :) hehe, de känns som om jag kommer dö. jag är as varm osv. jag är liksom sjuk "/
imorgon vet jag inte va som händer.  jaja, hörs


Filmkväll eller va ska man säga ?

hallu. nu har jag duschat osv.  victoria ska nu platta håret . :p  snart ska vi käka pizza osv. gott. :)  hehe, sen kommer Tarre hit typ å vi ska se film! :) ska bli skoj typ :) haha värdelöst inlägg men men XD



kom 4a i kval heatet

nu va folkrace tävlingen över. jag kom 4a i kval heatet. de är typ en B-final. jag är rätt nöjd :) hihihi ^^ just nu sitter jag i sängen med victoia brevid mig . hihi, kom ska sova här. :) ska bli skoj. vi va nyss förbi macken å hyrde en film å köpte chips å dipp. sweet ;) hehe
vet inte va jag ska skriva. jag hade riktigt roligt på tävlningen iaf.   nästa tävling är i Haninge:) sweeet ! fast då ska inte sanna köra "/   jaja, ska nog göra nått nu XD


josefine

hallu,ändrade planer inför kvällen. jag ska nog träffa Josefine :) ska bli kul. de är alltid kul att träffa henne :'D <3
jag vet inet riktigt va vi ska göra. aksnke bara geeka framför datorerna :p hehe nånting blir de iaf :) 
jag har precis plockat upp alla kläder från golvet / väskan från stockholm. hehe . victoria ska jö faktist sova här imorgon :p hehehe ; ) jag tror jag ska ta bort mitt "skrivbord" som jag har nu eftersom jag inte kommer ha datorn där så mkt. ska nog ta in min "gamla" hylla. (den är ny men jag har den inte nu, hade den förut så därför "gamla" ; ) ) hehe (A) å så ska jag nog aha högtalarna på den eller nått. kommer nog att bli najs :) hihihihi (A)
jaja. ska väl fixa mig klart nu så ska jag ringa josefine. hoppas ni får en rolig kväll :)


skolan

omg, nu är de snart skola. på Torsdag tror jag att vi börjar. de är sjukt... de är 4 dagar kvar. shit. jag längtar verkligen inte till lektionerna å de. visst, de kommer bli skoj å träffa alla. men intem´mupparna då men.   jag har jö inte träffat mathilda på hela lovet å josefine har jag träffat lite. men när skolan börjar kommer jag få träffa dom varje dag typ :) visst de kommer jö bli kul. men inte lektionerna eller lärarna... nu har dom jö typ ändrat vår skola ganska mkt. de skulle typ bli lekis till 9an osv. vi ska typ ha ett staket runt hela skiten. lol.   
de kommer vara fett me knas. + att 9orna kommer vara borta och vi kommer vara 9or nu!  de är oxå bara ett år kvar till vi börjar gymnasiet och lämnar varandra :(   vi måste välja va vi vill gå för linje osv. de är massa nationella prov som jag kommer börja gråta över.  de är sjukt mkt.   de komer bli knas som fan !
Å PALLA ALLA SMÅ UNGAR :(   jaja. de är iaf bara ett år så jag får väl stå ut!

jag josefine å mathilda ska kanske dra upp tiull stockholm nån helg snart å shoppa å gå på Gnaget match . de skulle vara jävligt roligt!!!! :'D ÄLSKAR ER.<3



OMG

hallu,
folkrace idag va skoj liksom. fast fest läskigt XD hahahah jag var fett nervös som fan.  de va nog sanna me :p hehe
första heatet kjom jag typ 4. andra heatet låg jag 2a men hamnade 5a -.- haha. å sista heatet kom jag 3. hehe. de duger :p de är imorgon me. + final å sånt me :)   VIctoria ska sova hos mig imorgon oxå :) de ska bli kul!!! träffade henne idag . de va svin länge sen jag träffade henne å jag saknade henne :)
jaja. ikväll vet jag inte va somn händer. ska nog bara vara hemma idag. se på nån film kanske. hehe. bara ta de lungt å vila upp mig till imorgon :)    men men, pusspåer


folkrace

hallu, vaknade nyss. eller pappa väckte mig. haha. har sminkat mej å fixat håret nu . så nu ska jag ner å käka .  ska åka om en kvart. . . hehhe trött som fan. soimnade 2 igår-.- illa.
jaja. måste gå nu !

önska mig lycka till!


glad igen :'D

hallå, du är jhag glad igen! datorn funkar som en ska. :'D  älskade bror fixade msn osv :) älskar honom!
imorgon är de folkrace. eller rättaresagt idag. om 5 timmar ska jag gå upp men kommer aldrig orka. så jag  måste fan sova snart. jag har pratat me josfine i telefon i en timme. hon jag å mathilda ska kanske upp till stockholm. shoppa äta mysa å se på aik match! skoooooj! :)på torsdag börjar skolan igen. vene om de ska bli sådär jätte kul men men... visst ska de bli kul å träffa personer man saknar. men... -.-
nej nu måste jag nog sova. godnatt på er! :)


jag börjar gråta!!!

jag börjar fan snart gråta!   min dator är knas. msn går inte att installera å min dator är på engelska :(    jag får seriöst panik ångest :(((((    jag dör! vill gå dit så dom kan hjälpa mig :'( jag kommer inte kunna sova.   :(

SITTER NU MED MIN NYA DATOR! :D

hahahaha är överlyckliiiig! :'D

folkrace imorgoN!

hallu, köpt en ny dator nu! josefine har köpt en ny mobil! :'D whiie !
pappa håller just nu på med min dator. ska ha massa saker på. typ virus pogram å shit... as drygt... -.-   jaja.
imorgon är de folkrace :) ska bli kul. ska oxå få träffa älsklings victoria! hon kanska ska sova hos mig :) ska bli kul!
hehe., har inget att skriva. pusspåer

NY DATOR IDAG!

HEJSAN!
som alla redan vet så ska jag köpa en ny dator idag !!!! :'D hahah överlyckliG !!!!
så fort mamma har städat klart så ska vi dra :) vi måste förbi pappa med. hehe. jaja.
vaknade för ett tag sen å har käkat frukost oxå fixat mig.   fan va jag är glad :)     jag vet inte riktigt va som mer händer idag men  vi får se :)  de blev ingen strand för vår del idag. de blåste för mkt "/ hihi
jaja. kort inlägg men whatever.

himlen öppnar sig...

hej alla söta läsare
de här är sjukt. fan va de regnar.  jaja
idag va jag vid elgiganten med josefine. :) kollade på dator. hiyttade ingen. åkte till nått ställe i satn. kommer inte alls ihåg va de heter o.O hahah XD men men. hittade min dator där . jag ska köpa min dator imorgon, för mina pengar :)  naajs
ikväll träffade jag Jerry. vi gick typ nere vid kneipbyn sen skulle vi ut i skogen till nån grillplats. de va långt som fan. när vi kom fram fanns de ingen där å de började regna -.-fan va lack jag blev...... jaja. vi gick tillbaka till kneippbyn. när vi kom fram va vi svin blöta -.- hehe. ivi gick till gården typ å satt uppe vid balkongen. de va torrt där (A) där höll vi likosm på lite. snackade osv... (A) haha. nej nog om de (A)
imorgon ska morsan å jag å nån, nog till stranden. å jag ska köpa min dator  ! ! :'D jag är så jävla lyckilg! jajaj
ska nog sova nu


hemma nu :)

nu är jag hemma. kom med båten igår 00.30 ungefär. på båten träffade jag ELias, (klass kompis) de va svin kul. ahahha vi satt å prata hela vägen å sånt. så satt vi inne i barnbion elelr va de heter. de va spökenlaban så vi gick å fråga om dom kunde byta (A) ahahahha de va så jävla roligt.
nåja, jag saknar alla från stockholm grymt mkt. jag har haft så jävla roligt :) jag tänkte lägga upp lite bilder nu. men eftersom min dator är så seg blir de nog bara nåra. jag ska faktsit köpa en ny dator om en vecka typ :'D jaja. alla bilder ligger uppe på facebook iaf. så gå in å kolla där :) Malin Gutemyr ' fb
de går typ inte att förklara hur jävla roligt jag har haft. men titta på bilerna å skryt.  jag vet att ni är avundsjuka :)


emma å jossan

jag emma challiw å jossan :)


stockholm <3

catti challiw jossan å emma <3

jag emma å jossan på café 60


jag

jag challiw jossan (nån på R) å David

jag(host...) challiw å jossan

jossan å challiw

catti å jag

Ung08

catti å josefine

jag (...)

jag å emma

bounce

jag å jossan

jossan anna(tror jag hon hette) å catti

jag challiw catti jossan å anna<3

catti jossan anna å casper / kasper

kat de luna


de var ändå ganska många bilder men men :p hehe hoppas ni gillat.
de har iaf jag :'D





hem idag :)

hejsan :)
idag åker jag hem. jag åker med bussen 20 över 7 ikv. båten går typ 9 eller nått. 
igår va de skoj som fan. jag emma johan å alicia drog in till stan. träffade Jossan Challiw å Catti. de va skoj. vi va vid Ung08. de va sån där "konsert" :) asso de va svin kul. dansade som fan osv. jag va värst -.-' haha,   iaf så hade vi riktigt roligt. jag lägger upp alla bilder imorgon troligtvis. :)
vaknade vid 12 idaag. alicia vaknade typ halv 1. och emma vaknade typ helv 2 eller nått.. hehe :)  vi ghar ätit glass till frukost å har städat rummet typ :) jag har packat alla mina saker. nu7 ska vi snart till stan. ska nog träffa jossan å dom me :) sen vid 6 ska vi dra hem typ å sen dra till bussen :) jaja. ska nog dra snart. puss


längtar fan hem till Gotland igen...

jag längtar tillbaks till Gotland. eller liksom, jag vet inte. men de här är fan inte kul. Emma är piss lack på mig så va fan.......
jaja. åker imorgon.  längtar som fan. vill hem nu



14.07

hallu. vaknade för 4 timmar sen. iaf jag. Alicia å Emma sov längre XD jag har iaf duschat nu. vi har ätit osv. nu ska vi bara fixa oss typ sen dra ner till stan.  om de kommr bli av. dom är så sega ; ) hah, jag har snackat me jossan å när vi är nere ska jag skriva till henne. vi ska typ ses. vi prata om att vi kanske skulle dra till Ung08 me. Emma å Alicia ska träffa johan. tror nog att jag ska gå me dom. om inte så går jag med Jossan å dom. vi får se va som blir. hehe :)  ikväll har jag å jossan å catti å Challiw pratat om att vi skulle ut me. asso alliopa :) så får se va Emma å Alicia tycker om de . hehe :) j
jaja, ajg ska nog sminka mig nu å fixa håret. vi hörs


fett me knas

hallååå.
skoj idag - va först på stan. hittade 3 tröjor + en tröja josefine ville ha :) Johan va oxå me. sen åkte vi nånstan. (minns inte va de heter) å träffade Jossan Katti Challiw Tobbe jonas å alla typ. va där ett tag sen tänkte vi dra till Tanto. så Emma gick förbi Kajsa(hennes syster) Challiw åå Jossan gick me å jag Katti Jonas å Tobbe väntade utanför. sen kom Challiw å Jossan ner å sa typ att vi kunde gå. å de hade blivigt ändrade planer vilket vi hade sagt. så vi satte oss på bussen å ringde emma å hon sa att hon skulle stanna hos kajsa :s de blev knas.
men vi hade iaf roligt. kvart över 11 drog vi hem typ. jag å jossan va påväg hem när vi träffade 3 killar vid tunnelbanan. 2 snygga å en ful (A) hahahahah. vi snackade typ me dom osv. Jossan strula med den fule (...) haha. å jag strula me dom andra två som va snygga ; ) hahah de va skoj. (kalla mig inte för slampa feller nått för de är jag inte..) (A) jaja. vid 12 gick vi hem å jag har suttit hemme å snackat me Gun(emmas mamma), Julia(emmas syster) å Julias kompis. jag fick även ligga på en spikmatte, fett läskigt i börjar men sen va de rätt skönt :o heheh. jaja hur som hälst. imorgon vet jag inte riktigt va som händer. jag å jossan å alla snacka typ om att vi skulle ses igen :) aja, vi får se

jag saknar Josefine mkt me :( <3

juste Alicia kommer oxå nu snart typ. Emma möter henne vi d Tunnelbanan nu typ så dom borde komma snart :) mys
jaja. puss


Café 60

kom hem för en stund sen. :) eller liksom till Emma ; ) haha
först kom Jossan Challiw å Catti hit. vi satte oss ute på balkongen å rökte vattenpipa å pratade massa. sen drog vi in till stan. de va typ ingen som ville göra nått iokv. dom skulle bara va hemma å ta't lungt -.- hehe. så vi drog in till stan som sagt å satte oss på café 60.. de va mys som fan där : ) Cola i glas flaska <3 å snickers tårta tog jag (A) hehehe så jävla gott ! <333  halv 12 tror vi hem typ. : ) ska nog snart sova eller nått. är fettt trött... imorgon ska vi till stan igen. å på kvällen är de typ Ung08 . ska bli skoj. party som fan! pusspådi
orkaar inte skriva. är för trött XD haha.


Gina

hallåå
kom hem nu från stan. de har varit kul. har köpt 3 snygga plagg från Gina. hann inte så mkt mer. ska till stan imorgon med :) ska då köpa en tröja josefine ville ha :) träffade Johan (Emmas "kille") han va snäll han :) XD hehe vi gick omkring å pratade satt å pratade å så dom strula hela tiden -.- haha < 3 snart typ ska vi laga mat. köttbullar och makaroner . sweet ; ) hah. emma får laga för jag kan inte (A) hehee ikv vet jag inte riktigt va som händer. ska nog dra ut me folket vi va me igår tror jag men är inte säker :) får se va som händer. aja,, finns inge mer att skriva. pusspåer


nu snackar vi riktig stad ; )

tjenna!

sitter hemma hos emma :) hhihi (A)
igår kväll när vi kom hem satte vi oss ute å rökte vattenpipa. de va sweet. smaken va lite konstig men ändå najs liksom. de va typ lakris/äpple :s XD haha. jaja. sen kom Julia, (emmas systerx) å hennes kompis å typ Amir eller hur man stavar de XD hehe. de va skoj vi satte oss ute igen å rökte vattenpipa. :p hehe. julia gick å la sig sen hennes kompis me. Amir satt å såg på tv de va typ nån som skulle hämta honom eller nå shit. hehe. jagh å emma satte oss vid datorn osv. sen somnade jag å sen hon med. efter ett tag vaknade vi å la oss i sängen å somnade om XD

jag vaknade vid 9 :o haha. lyssnade på musik från mobilen å sånt. somnade om igen å sen vaknade jag typ vid 12. då satt emma redan ute å rökte. jag gick ut osv. nu har jag duschat å Emma ska snart duscha. men hon har somnat igen XD hahaha .

idag ska vi till stan. haha. sweeet! Gina here we come :'D   ;) hahha. jaja. hahahha Emma sover som fan ! kan inte vecka henne XD hahah pusspåde


mys

kom nyss hem från stan typ. har varit ute me massa folk. knas som fan. vi drog ut me Jossan å Challiw osv. träffade nåra andra å sånt. träffade jonas å nåpra av hans kompisar å emmas å allas kompisar knas. haha . vi drog typ till nån park långt åt helvete sen drog jag å emma för att hon skulle träffa Johan typ. vi gick vilse å fatta inte alls var vi skulle. Emma va som en jude som blev jagad av Hitler typ.. haha XD  när vi hittat tillbaka till dom typ så gick vi till nå andra foilk. de va tråk som fan så vi drog till bussen. när vi kom till " T " (hehe) så satt vi där tyå. nån spydde, vet inte vem de va. satt å pratade osv. sen tog vi " T " hem. jag å emma gick till Seven eleven å köpte godis å sånt. sen nu sitter vi här.käkar jordgubbar å blåbär , gott som fan ;) ska snart ut å röka vattenpipa å sånt, sweet! kortfattat men lagom liksom :p

lägger upp bilder å sånt när jag kommer hem

stockholm

Emma å jagh drog in till stan för att träffa emmas kompisar. Jossan Charlotte å Jonas typ :p hehe de va rätt skoj faktist :) vi satt å prata vid nån bänk å sånt. drog sen till nå fik å fikade sen drog vi till nåra snubbar som va  25 + haha. de va rätt knas. vi tog Tunelbanan osv. satt hos dom osv. drog hem å jag å emma drog till Hötorget å käkade Thai mat eller nått XD de va gott. sen drog bvi hem å nu sitter vi här. haha. kotfattat ;)  på resturangen va de kul som fan XD Emma spillde soppa över henne XD hahah de såg ut som nån hade smytt på henne eller nått XD haha fan va jag garvade. hha elak ! (A)  ikväll ska vi dra nånstans. vet inte va de heter men XD ska va där ettt tag iaf. om de är tråk drar vi typ hem
jaja. ska väl snart fixa oss. skriver emorgon eller senare.
http://fliick.blogg.se/


Östermalm

sitter just nu hemma hos Emma på Östermalm.    vägen hit har jag totalt dött XD när jag satt emig på båten blev jag fett nervös. jag åkte fan själv XD hahha jag satt vid vilstol sakerna. haha såg filmen 'Yes Man' som spelades. den är så jävla bra !!! XD hahaha :D när filmen va slut satte jag mig ute på däck. de va svin sköönt. :) varmgt samtigt som de blåste liksom. de bva många som satt där uppe fan. men satt där ett tag sen gick jag ner å efter ett tag så skulle vi gå av.   när jag gick av båten ringde jag Emma å hon skulle försöka förklara hur jag skulle ta pendeln osv. hahahah fyf an va jag dog. jag satt utanför grejen ett tag sen såg jag att den pendel saken som stod där var den jag skulle åka med XD jag klev på å sen åkte jag till Västerhaninge eller va de hette. bytte pendel mot nått annat. så klev jag av vid stockholm centrum. där va de kaos XD hahaha emma mötte mig å jag va rädd som fan ; ) vi tog tunnelbanan till Emma osv. sen duschade jag å sen satte vi oss på balkongen å så :) hehehe nu sitte vi vid varsin dator hehehe XD
ikväll vettifan va som händer. vi ska iaf röka vattenpipa ; ) sweet! hihi(A) kanske drar ut eller nått me. vi får se :)
imorgon ska vi nog till stan. hihi :'D jag har 3000 som jag får köpa kläder för :D  (min egna lön) haha ; )
jaja. vet inte va jag ska skriva.''


10 h

OM 10 TIMMAR UNGEFÄR ÅKER JAG MED BÅTEN! fan va skönt å kul de ska bli! hahah :'D jag funderar på om jag ska ta me mig datorn? jag tror de så man har nått att göra på båten ; ) hahah :'D ååh, längtar som fan! jag har packat lite ikväll, kommer få packa imorgon bitte me. mamma har tvättat massa kläder som inte har torkat ännu :p hehe sweet så ska jag packa smink å allt imorgon me. haha
fan va roligt :'D ahhahahahah :D PUSSPÅERSÖTASMÅBARN!


STOCKHOLM IMORGON!

igår va jag med miakela, vi drog till tofta stand med mopparna å solade. de va sweet. sen drog vi in till stan. jag köpte en ny tröja (A) <3 hehe. älskar den.  senare mot kvällen träffade jag fredrik å hans bror. vi gick till skogen vid kneippbyn typ. satt å pratade å sånt. sen skulle dm käka så jag drog till mikaela. efter ett tag drog jag till Maja å Daniel för att hälsa på Sofie å Robert . de va sjukt länge sen jag träffade sofie. satan asso :o men de va skoj. : ) stor den lilla flickan har blivigt (A) hahah när dom drog, drog jag hem till mikaela igen, Tim Isberg va där å så. vi satt vid datorn å jag blev helt speedad.hahaha jag drog ut igen för att träffa fredrik vi satt å pratade till halv 1 osv. sen åkte jag hem.  när jag precis hade stängt av datorn å lagt mig i sängen så skrev josefine att jag skulle kolla min FB ... haha jag trodde jag skulle döda henne . min dator är så jävla seg. så fick starta om den osv. när jag gick in så började jag nästan att gråta. den människan allso, de är den finaste jag nånsin har träffat!
och detta va vad jag såg :

har du tänk på en sak? varför alla säger att vi är så lika? haha funderar alltid på de och tycker de är lika kul varje gång! just vi, vi är som syskon. vi tänker samma vi känner typ samma saker. vi ställer alltid upp för varandra. det är så kul att vi har kännt varandra sen vi gick i 3:an haha vi var typ bästisar då haha aw :') då nu är vi som bästavänner och jag vill alltid att det skall vara du och jag, vi passar så bra ihop. vi skall visa alla att vänskap kan vara för evigt. jag älskar dig malin. om jag dör, är du rosen på min grav älskling!

älskling, jag älskar dig så sjukt mkt. de går verkligen inte att beskriva. jag har alltid velat ha en bästa vän som skulle vara helt bäst helt änkelt.  och peronen jag letat efter fanns framför ögonen på mig. Josefine hjärtat, de finns ingen som dig. du är den bästa helt enkelt. vi 2 föralltid right ?! <3 jag älskar dig josefine. jag älskade dig då, jag älskar dig nu å jag kommer alltid att älska dig hjärtat! <33333

nu ska snart jag å mamma åka in till stan . vi ska köpa sån där pendell biljett till imorgon. för vet ni ? DÅ ÅKER JAG TILL STOCKHOLM! hahah fan va skoj de ska bli. jag ska bo hos Emma å sådär. ska nog bo där till onsdag. : ) på måndag kommer alicia dig oxå . asso de ska bli så sjukt kul ! :D hahahahahah :'D  när jag komemr hem igen är de 2dagars folkrace. de ska me bli skoJ! sen måste jag träffa alla jag saknar. skolan börjar jö snart me. då får jag äntligen Josefine älskling å Mathilda gullungen! å alla andra me då ; ) haha. jaja. ska fixa iordning mig nu
pusspåersötabarn


00.30

hallå småungar : )
kom  nyss hem...
idag har jag varit med "kusinerna" men jag tror att de är mina syslingar XD haha. vi har varit på kneippbyn vattenland å badat å solat. de va rätt soft faktist :p hehe.  efter åkte vi till mormor å morfar men mormor va inte hemma. vi fikade å sen åkte till mormor för hon va barnvakt åt älsklings kusinen :) hehee, jennifer, hon har typ nyss fyllt 1 . hon är ur gulligt. vi va där ett tag jag lekte med J osv. sen drog vi hem å efter typ en halv timme drog jag till lekparken för att träffa Jerry : ) vi gick till gården där å satt å pratade osv (a) hehehe
jaja, sen drog jag ner till kneippbyn å träffde fredrik å han sbror Robin. hehe. de va skoj. vi gick till lekparken å typ dampa å gungade på nån rolig gunga : ) hahaha alla barn va svin cp ! XD vid halv 12 typ gick vi upp till min moppe å sen så träffade jag nån Johan å Peter dom va snälla (A) sen drog dom hem å då drog jag me typ :p hehe.     ska kanske träffa Mikaela sen men vet inte om jag orkar, jag har så jävla ont i huvet.. å imorn ska jag måla folkrace bilen -.- hehehe jaja
ska nog gå å lägga mig. pusspåergullbarn


Äntligen! : D

haha, nu har jag äntligen slutat jobba :D de är svin skönt.
igår va jag med sandra, och i söndas. hon sov hos mig. vi va på teater i när, såg på ronja rövardotter med daniel maja å malte. den va bra :) vi åt mat me. sen åkte sandra å jag hem till mig å drog ut å träffade Fredrik ett tag :) vi satt åprata till nånting på natten sen gick vi hem för att de twilight. men vi somnade XD när filmen va slut vaknade jag å gick å la mig i min säng XD hahah så bra allså ;) på måndan så åkte vi till brotten å badada å solade. de va mys :) hon åkte hem typ halv 9. efter de drog jag å träffade Jerry. å ja, eeh *host*..
mina syslingar elelr va de är, är nere på gotland med mammorna. som är min mammas kusiner. de är roligt. vi va på bodaborg idag. fett skoj :'D jag vet inte om vi ska göra nått imorn men, egentligen skulle jag jobba men bytte pass så jag är ledig, jag skyllde på dom ; ) hahahah sweeeet! inatt ska jag nog dra ut,  antingen träffa fredrik, (man får jö passa på när han är nere ; ) ) eller så ska jag kanske träffa mikela :) jajaj. orkar inte skriva pusspådiiii


jobba som fan. . .

hallå, ah, som alla nog redan vet har jag jobbar hur mkt som hälst. 16-24. men de är rätt najs. igår inanna jobbet träffade jag Fredrik nere på kneippbyn. vi sat å pratade sen efter ett tag gick vi in i den där butiken å där jobbade Sara. en jag käner till. så jag började prata lite sen frågade jag bara om jag fick gå in liten stund. Å de fick jag ! : D haha. de va knas. men rätt skoj. vi va i hopptornet å hoppade. iaf han. ahahha de va så jävla roligt.han härmade alla barnen XD ahhaha
vid halv 3 tog jag moppen till jobbet å jobbade me maja
idag har jag sovit till typ halv 2  de va fett me skönt. just. jag va me fredrigk igårkväll oxå:p hehe .
jobbar me niclas idag han är väl bakis -.- hehe jaja. måste fixa mig nu
pusspå er gullungar



RSS 2.0