Greys Anatomy

kom nyss upp från tv:n. Såg på första avsnitet av Grays Anatomy. De va riktigt bra! men riktigt sorligt oxå.. Ville inte att George O'Malley skulle dö :( grät som fan. menmen..
hehe. Nu snart ska jag sova. Är rätt trött :p
Imorgon är de vanlig skola igen. Vi har engelska och sen teknik. tråkigt som fan men iaf! :)
Efter skolan ska jag gå på stan med Linnea älskling!
jaja. nu ska jag gå.
Sov sött!

känner mig duktig (y)

hejsan! skolan idag. Vi har haft tema dag. Vilket betyder att vi har pratat engelska hela dagen :p
på förmiddan hade vi nått me att man blev indeladde i grupper, fick ett papper med massa engelska ord på såklart sen skulle vi ta kort på alla dom sakerna liksom. De va väl rätt skoj osv. Efter de så lyssnade vi på Christoffer som berättade om hans liv typ. När han bodde i USA liksom. De va faktiskt rätt skoj. Sen vid lunch fick vi såklart engelsk mat. Vi fick fisch and chips. eller hur man stavar de :p de va iaf gott (a) Senare på mot eftermiddan hade jag Mathilda å Gry, och nåra till då. Linedance. Hahahhaa de va så jävla roligt men jag hade så jävla ont i magen och de va inte pepp kan jag säga (n) Efter de så hade vi nån bokhörna -.-de va inte så jätte roligt. men han berättade massa om böckerna. Engelska böcker då. Och så läste han massa osv. Jag lyssnade mest på musik men iaf (a)
jaja.
Efter skolan så drog jag till macken och tankade och köpte en loka. Och vet ni ? Sen gick jag faktiskt till gymmet! Fan va jag är bra! :D hahaha. De va inte så kul kan man väl säga. Hatar at vara där ensam. Med massa snygga biff killar runt omkring mig. Visst låter de bra. Men inte när man själv vill träna oxå -.- De är faktsikt riktigt pinsamt XD haha. speciellt när nån som man vet vem de är kommer. Inte alls roligt. men men. jag överlevde iaf! (y)
Och efter åt kände jag mig duktigt! :D hehe
När jag kom hem va de bara ut i garaget... Vi har riktat allting nu cch så ska vi byta alla fjädrar nu. Men de är inte så lätt eftersom vi har för l¨ånga fjädrar men vi vill ha dom för min bil är så himla låg oh shit XD hahahah. fattar ingenting men (A) haha.
nej. nu ska jag gå ner och äta tror jag!

dagen snabbt i bilder ungefär :p



hehe. linedancing idag. på bilderna Linus Mathilda ochh Gry! :)

gymmet (a)

garaget


godnatt

hej igen
nu har jacob åkt hem osv ochh jag ska snart gå och lägga mig i sängen och sova. Börjar bli rikitigt trött nu på kvällarna faktsikt. Vet inte varför men de kanske är för hösten eller något, vet inte men iaf? :p hehe.
Dagen har varit lyckad tycker jag! :) Iaf så imorgon är de skola igen. Skojskoj, nya tag ;) Efter skolan måste jag iväg och gymma. Jag kommer bli sur om jag inte gör de liksom.. Jaja. haha får se hur de blir men hoppningsvis! hehe(a) Jag har blivigt så himmla lat XDhahaha.
jaja. Nu ska jag nog sova. Godnatt och Sovgott!:)

tisdag

hejsan!
skolan idag va gaska rolig!
vi hade först svenaka, började på nån ny upgift. vi ska typ läsa ut en bok. och sen skriva en analys eller va de heter. De ska va klart v.44 .. drygt. men men.
Efter svenskan hade vi lunsch osv å på eftermiddagen hade vi so. De va skoj som fan. fast nästa vecka har vi prov på första världskriget och mellantidskriget. Men de kommer nog att gå bra!
Jaja. Efter skolan träffade jag Jacob Ekström och vi åkte hem till mig.
vi har inte så mkt men iaf :p vi har typ varit ute i garaget och kollat på min folkrace bil och daniels bil och alla bilar runt omkring :p Sen har vi suttit vid tv:n och datorn mest. Pratat om mkt osv!
Vi åt nyss mat oxå med mamma. :p hehe. rätt skoj!
jaja. nu börjar nog jacob få lite tråkigt :p hehehe.
Pusshej


va ska man säga ?

jag önskar att man bara kan försvinna under jorden ibland.
när allt är som svårast.
att man bara kan blunda så är man borta från allt ont.
jag vet att jag gör fel.
jag vet att jag inte är perfekt.
men varje dag, så försöker jag
precis som du
jag försöker klara av dagen
jag försöker att inte göra misstag
men varje dag händer de
för både dig och mig
de är inget vi kan ta bort
vi gör alla misstag
vissa så små att inget nästan märks
vissa så stora att de aldrig kan förlåtas och glömas.
jag vill inte förlora dig
utan dig, kan jag inte andas klokt.
du gör min dag värld att leva
jag är ledsen för de som hände.
och jag kan inte göra mer än att säga förlåt
jag gillar inte de som håller på att hända
just därför vill jag ner under jorden.
bort från allt annat!
jag är rädd
rädd va som kommer hända
rädd för min framtid
rädd för allting.
men de ska man vara
om man inte har nått att vara rädd för, kan man aldrig vara modig.
om man inte har nått att må dåligt över, kan man aldrig vara lycklig!


2-0

AIK VANN DERBYT!

varför är jag inte förvånad? -.- haha. djurgården är så dåliga nu allso..

♥AIK♥


DERBY

hejsan!
Allderles strax börjar sändningen för derbyt. AIK spelar mot Djurgården. De ska bli skoj å se den!
hehe. Kommigen nu Gnaget!

http://data.fuskbugg.se/skalman01/aik.jpg
imorgon är de skola igen som vanligt. hehe. Eter skolan vet jag inte rikigt va som händer. Kanske gymmet? jag tror jag ska försöka ta mig dit faktiskt! hehe,
jag måste oxå ta in min moppe i garaget snart. hehe., inge bra när den står ute när de regnar och blåser så mkt -.-. jaja, snart börjar aik matchen och så måste jag äta. Pussheeej

SHOPPA! :D

hejsan!
skolan idag va helt okej. De är bra mellan mig och josefine iaf! :) <3 Efter skolan så gick jag med Mathilda till buss stationen och sen väntade jag i stan på mamma. Jag va inne på din sko och kollade på skor. Hittade ett par jag gillade! Så när mamma kom så fick jag, eller mamma köpa dom (a)
Sen gick vi in på H&M och jag hittade en super snygg tröja och en rosa mjukisdress! :D hheheh. Jaja. Sen kollade vi lite i andra affärer osv och inna på Cubus hittade jag två snygga halsdukar. En svart å en vit. Köpte dom me (a) hehe. jaja. nu är jag glad! hehe :D
Senare gick jag och mamma och fikade på duvan eller va de heter! De va riktigt gott!
Iaf är vi hemma nu. Sitter i soffan och ser på tv. Jag har min nya mjukisdress på mig! (a)
jaja. nu ska jag gå. Pusshej:)




stövlarna och tröjan :)
de andra orkar jag inte leta bild på! eller ta bild på så! :) hehe


morgon...

hejsan!
nu va de ny dag å snart börjar skolan.. Jag ska snart gå ner och äta frokust och sen ska pappa skjusa mig till skolan!
vilket väder idag vah ? De har regnat hela natten.. jag har vaknat till och från. Jätte jobbigt men... Och min moppe stod ute så den är jätte blöt. hehee. Efter skolan idag ska jag möta mamma på stan (y) vi ska typ kolla på en vinter jacka, men de är nog lite tidigt? heheh. jaja. nu måste jag gå!
ha en bra dag!

sova snart

hejsan!
inte så mkt att berätta men iaf!
har inte gjort ett piss idag, hehe. Har bara varit hemma å sett på tv och badat.
Maja och Daniel va här och vi åt väldigt god mat! Jag gick å la mig i sängen vid 8. Jag va värkligen jätte trött, vet inte varför men iaf. Har suttit vid datorn lite och skriver med Kampo. Saknar henne ! <3
Jag ska nog snart sova. Men aah!
Imorgon är de skola igen. Vill verkligen inte men, man måste jö:(
eter skolan ska jag nog på stan. Måste verkligen köpa nya kläder. Men, jag har typ inga pengar kvar :(((( får väl börja jobba igen om jag får..
Iaf, jag ska sova nu. är tröt...
Puss&Godnatt

hemma

hejhej!
Jag kom hem för ett tag sen. Som sagt har jag varit hos Sandra i Eskelhem. Igår tog vi bussen till klinte marknad. Sandra å jag träffa massa foilk osv. Åkte karusell å käkade godis ;) haha. Träffade Mathilda Julia Hanna osv. hehe skojskoj! Vi tog bussen hem till Sandra klockan 20.00 ungefär. När vi kom hem la vi oss i sängen å satte på en film å åt godis. De va najs. Fast vi somnade typ direkt :p hehe.
Idag har vi typ städat lite så å klockat undan madrasserna osv. Sen tittade vi på tv å sen drog jag typ hem.Hehe.
Just nu sitter jag i soffan å ser på tv. Jag har nyss ätit chocklad flingor å druckit coola :P heheee. Snart måste jag laga nå mat till Daniel å Pappa.. :p hehe. Vettifan va jag ska göra men iaf..
Senare idag vet jag inte va som händer. Jag kommer troligtvis bara vara hemma å ta de lungt. Kanske dra förbi mackenb å hyra en film. Vi får se :)
Men nu ska jag gå
puss

Sandra idag!

hejsan!
nu har jag duschat osv. Jag vaknade vid 9 idag, Fett drygt men iaf :p När jag duschade hade Sandra ring mig som en galning, haha. De va lite skoj men iaf (a) Nu ska jag sminka mig, fixa håret å välja kläder. Sen ska jag "packa" de jag ska ha me mig. Får se va de blir. Men om de inte blir å mkt ska jag nog ha me mig datorn! (y) hehe. Najs. Datorn är mitt liv! :o XD heheh.
Jaja. Idag vet jag inte rikigt hur de blir. Vi ska iaf till Klinte marknad, men jag vet inte hur vi kommer dit osv. Hehe. Men får se. Jaja, nu måste jag fixa iordning mig ! :)
Ha en bra dag!!!


hemma igen

hejsan!
nu vart jag hemma.. Rätt skönt faktsikt.
Jag fick aldrig veta vem som gick vidare av Calle å p snubben. De skulle typ komma på måndag eller va de va ? :o jaja. När jag fick reda på de drog jag hem till lotta osv igen. Där satt alla vid bordet förtfarande å snackade. Jag la mig i soffan. Jag va ganska trött, hehe (a)
Jag drog ungefär vid kvart i 10. Nu sitter jag i min säng å ska nog snart sova.. Är jävligt trött...
Imorgon ska jag till Eskelhem. Jag ska sova hos Sandra! så de ska bli skoj! Vi ska till Klinte marknad oxå. hehe, jag har aldrig varit där så de blir skoj! (a) hehe.
nej, nus ska jag ta bort sminket osv å sen borsta tänderna. Sen ska jag hoppa i sängen å sova!
Godnatt

gården (y)

hejsan!
skolan idag va inte skoj.. Drygt som fan men iaf.. Efter skolan drog jag tll stan själv. hehe. Jag köpte min nya perfym. Jag älskar den!!!
Efter stan drog jag å mamma till ica maxi. Efter de så duschade jag å fixade mig osv. Sen vid 6 drog vi till Lotta å Johan på kräftskiva. Hela släckten va me så de va kul! Sötaste kusiner oxå!!!
Just nu sitter jag på gården! HAHAHA så jävla värdelöst men iaf! (a) jag har sett idol å ska nu se vem som vann av Calle å P snubben! jaja. nu måste jg rusa. skriver senare! :)

godmorgon

hej alliopa! :)
nu har jag precis fixat iordning mig å ska snart ner å äta frukost. Jag måste skynda mig för jag ska snart åka!!!
hehe. Ja, idag ska jag till stan efter skolan å sen är de kräftskiva. jag vet inte om jag kommer köpa nått på stan. Vi får se hur de ligger till me pengarna!!!;) men jag ska iaf köpa en parfym (y)
jaja, nu måste jag rusa
ha en bra dag nu! :)

Flight away, Away above the clouds

nu ska jag snart sova. Jag tittade på idol nyss. oj va många som va dåliga eller hade glömt texten :o Calle va iaf bra (a)<3 Tove är oxå jävligt braa!!! <3
iaf, skolan imorgon oxå. trååk. Men vi har idrott å elevensval. Så de blir musik för mig :p hehe.kuul (y) Men jag får inte glömma idrottskläder. Lägg de på minnet nu Malin!!! hehe
Imorgon efter skolan ska jag på stan ett tag. Om jag har pengar ska jag köpa en ny perfym å kolla på kläder! (y) hehe. De va ett tag sen jag va på stan här på gotland känns de som :p hehe.
Efter stan ska jag hem å fixa mig osv å sen vid 6 ungefär ska vi på kräftskiva hos Lotta å Johan. de ska bli skoj. Hela släckten kommer. De va riktigt länge sen alla va me! jessica å hasse kommer oxå. :)
jaja. Nu ska jag sova. Skriver imorgon.
Godnatt!

 


idiot domare?

VA FAN GÖR DEN DÄR JÄVLA DOMAR JÄVELN!?!?!???!!! aaaah. piss match!
3-2 till Helsingbrog. AIK spelade inge bra. Men domaren va jö fan mkt sämre? fattar fan inte. Han visslade i sin lilla jävla visselpipa som att de va nån jävla leksak? Men när Henke Larsson (HIF) sköt bollen in i mål från en retur å fick mål kunde han inte vissla? Men han va typ 2 meter offside??? AAAH IDIOT DOMARE!!!!!!
jaja, är inte så jävla glad nu kan man väl säga. idiot!

17 again

hejsan!
nu har jag kommigt hem från skolan. De va drygt som fan.. På eftermiddan hade vi teknik. Så jävla tråkigt men iaf... När skolan va slut hade jag å mathilda tänkt att dra till stan. jag skulle köpa en ny perfym osv. Men då spöregnade de -.- fan va otuuur men iaf!
Juste, idga hittade jag en 20lapp oxå! (y) I mitt horoskåp stod de att jag skulle få pengar så de stämde jö bra ;) haha. Jaja. Jag drog först till macken för pappa skulle ha sitt headset osv. Men när jag kom dit började de regna mer så jag ställde in moppen i verkstan och satte mig inne i lunch rummet och drack varm chocklad med kinderägg (y) så jävla gott;) jaja. Nu sitter jag hemma å ska snart se 17 again, tror den är rätt bra, men vet inte! :) jaja. Ikväll vid 6 är de oxå AIK match. De går väldiiiigt bra för Gnaget nu! Leder fotbollen, innebandyn och hockeyn nu! (Y) haha. jaja

Igår va de fett me knas. tänker inte berätta så mkt. Men min lärare såg mig röka liksom-.- jaja. de är typ bra nu. men iaf. Daniel(bror) fyllde år oxå! Grattis iefterskott 21 år!!! pappa å jag va i garaget lite å sen åkte vi till daniel å maja. Jag å Tobias hade varit vid linds å köpt en blomma å en vas till han så de blev bra ;) haha. Men vi käkade kladdkaka där å sen drog jag maja daniel å pappa till Rallyt vid Gallberget. de va rätt skoj. Träffade Jacob Ekström osv. Jag va typ me han hela kvällen. hehe, han vann nå skit oxå så han fick åka rally bil på slutet -.- jaja. haha, jävla lotto han har ;)
nej, nu kan jag inte skriva mer. måste se filmen!
Ha de bra
pusshej

skolan. . .

hejsan!
förlåt för dålig uppdatering igår. Jag hade fullt upp hela dagen. Men jag skriver mer om de senare! :)
Just nu sitter jag i skolan å har engelska. de är svin tråkigt... Jag ska skriva om nå terroism... As dryg, å jag suger på engelska.. :(
jaja. nu måste jag fortsätta.. Jag skriver när jag kommer hem! :) puss hej, Ha en bra dag alliopa!

blundar du kommer du någon annanstans.

hej. Jag kom nyss hem, jag har varit hemma hos Maja å Daniel. Jag tänkte bara titta förbi en snabbis. Men de blev lite längre :p hehe, jag stannade till Idol och så hade domlagat käk osv. Så jag stannade ch såg på idol och åt kyckling med ris. De va gott å Idol va bra!  Jaja, Daniel och Maja skjusade hem mig för dom skulle ändå till macken och hyra film! :)
Annars har jag inte gjort ett skit idag. Fett drygt men va ska man göra ? :) hehe
imorgon är de skola igen.. Och de vill jag verkligen inte. Egentligen. Men, de är bara att stå ut. De är jö bara de här året kvar. Egentligen vill jag tästa typ bara en dag i Klinte och se hur de är. men de kommer jag väl inte få, då måste jag berätta varför osv och de pallar jag inte... Inte för att de är så mkt, men iaf...
jaja. Jag har inte hunnit duscha idag så jag måste upp 6 imorgon och göra de.. hehe. jaja.
Nu ska jag iaf sova. Tänk om de va så att när man blundade kom man någon annanstans. Och när man vaknade igen, så va allt bra. Och att man va lycklig? De önskar jag mig nästan varje dag. De skulle vara helt fantastiskt. Men de kommer jö aldrig hända, men man får jö drömma! ...
Jaja. Godnatt och sov gott allihopa!


14.57

hej igen !
jag kom hem nu för ett litet tag sen. På tandregleringen gick de sådär.. Jag tänkte att jag snart skulle få bort min tandställning. Men nejnej, jag måste tyligen få fram min underkäke typ 2 millimeter till. Fett jobbigt.. Så ska typ ta bort den närmare jul .. Jaja, får väl stå ut :(
Senare åkte mamma å jag till Maxi å köpte mat osv. Jag köpte ny hårspray och mascara. Sweet :)
jaja. Jag skulle jö gymma idag oxå, men de blir nog inte nått me de. Orkar verkligen inte, och så kommer jag inte in. Eftersom de regnar och då kan jag inte ta moppe. hehe, jaja, får kanske gymma imorgon? Efter skolan, hehe.
Ikväll ska vi käka lax. sweet!
Jaja. nu ska jag gå. Ha de bra. Pusshej

åker snart

hej igen! :)
Sitter nu i sängen och har percis fixat mig. Nu är de bara håret kvar :p Sen vid 1 ska jag och mamma åka till tandregleringen osv och sen åker vi till stan eller maxi. Måste fan köpa nytt hårspray :o haha. jaja. jag vet inte om jag kan träffa jocke idag. Vene om jag orkar när de regnar, för, de regnar jö ute nu! :o ROLIGT! (y) nej fy fan va tråkigt... jag hatar när de regnar. Eller de är mys ibland. Men inte när man ska göra nått... jaja, de är så vädret funkar, Efter regn kommer sol eller hur ? :)
jaja, nu måste jag fixa mitt hår, annars kommer jag inte hinna, jag ska vara där kvart över (a) hehe. hejdå!

Studiedag!

hej och godmorgon!
Vaknade ungefär vid halv 10 idag, fattar inte varför jag inte kan sova längre ? -.-
jaja. Jag gick upp och åt frukost osv. kollade lite på tv, men de fanns ingenting att se på... jag såg på tv shopping och nå jävla quzzis eller va de heter! :o så jävla tråkigt! :s jaja. :p
Jag ska nog dra me mamma till Ica Maxi senare? Och kanske in till stan? :p hehe, vet inte riktigt va de kommer att bli men iaf! (a)
Asso jag gillar egentligen inte studiedagar.. Vi har aldrig studiedag sammtidigt som nån annan skola. Så de finns aldrig nått att göra -.- bara sitta hemma typ! (y) Jaja, de är jö rätt skönt ändå men iaf! xd
Nej, nu ska jag gå. Ha en bra dag allihopa!:)




inget att skriva.

hej igen.
Är ganska trött så berättar lite kortfattat ;)
Alla har dragit nu, eller de va ett tag sen! De gick bra för Gnaget. AIK vann med 3-0 härligt härligt! :) Leder Allsvenskan men 1n poäng! <3
Iaf. Pappa å Tobbe såg matchen i tobbes rum eftersom vi va där nere. Jag gick upp när de va typ 20 min kvar. Efter matchen somnade jag i brors säng osv. Sov ett litet tag. Sen kom bror å började typ hoppa på mig -.- haha. Sen kom pappa å mamma. Hehe. jag fatta ingenting. :p
iaf, nu ligger jag i min säng å ska snart sova tror jag! Är ganska trött...
Imorgon har vi studiedag som sagt! Jag ska till tandregleringen eller va de heter. Jag ska fråga dom om jag kan ta bort min tandställning nu. orkar inte ha den -.-
Å så ska jag nog förbi Blå studion å höra me dom va dom tar för att fixa naglarna osv. Måste fixa dom å så kanske masarge? (vene hur de stavas(a) ) hehe. Nej, men de skulle vart jävligt skönt. Jag har jö pengar så varför inte ? :)
jaja. nu ska jag nog sova.
Godnatt!

Bh-party

hej igen!
Nu har jag sett klart på gossip girl. De va ett väldigt gamalt avsnitt men iaf XD haha.
Senare typ vid 7 ska vi typ ha bh-pary här hemma. Skumt men iaf XD haha. De är AIK match oxå, men jag missar nog den! "/ jaja. De är bara att stå ut ;)
Jag tänkte gymma idag oxå, Men de hinner jag nog inte. Eller orkar inte (a) hehe, menmen.
Imorgon har vi stuiedag. Fett skönt. Men jag vet inte va jag ska göra. hehe. ska nog gymma? Så ska jag träffa Jocke vid typ 2 eller när han nu slutar :p hehe, annars vettifan! jaja
nu ska jag nog se på tv.
Ha en bra dag! :)

school

hejsan!
jag kom hem för ett tag sen.
SKolan idag va rätt kass... Lucaas va dryg som fan å de va även Josefine -.- Jaja, lite tråkigt men om dom vill va dryga så får dom väl?.. heh, jag bryr mig inte så mkt! (y)
Iaf. Efter skolan drog jag å Mathilda till stan. De va jö meningen att jag skulle träffa Jocke, men de blev inget me de. Ska nog träffa han imorgon!
men jag å mathilda träffade Jacob. Typ Mathildas kille. eller snart iaf ;)
nej, nu har Gossip girl börjat. Visserligen gamla avsnitt. Men vill ändå se! (a)
skriver senare såklart
pusshej

Good night!

hej alla läsare !
nu va dsgen slut å jag ska nog sova snart. Klockan är bara 8 men jag är ganska trött från igår kan man väl säga ?:p
dagen har varit soft som fan. Jag har bara varit hemma liksom! Nyss såg jag på tv med mamma. De va Mamma mia på nån plus kanal. Den är rätt bra faktiskt. Inte den bästa men iaf :p
Imorgon efter skolan kanske jag ska träffa Jocke Mellin. De är inte säkert men iaf! jag har bara träffat han två gånger men iaf. hahah. :p
Imorgon ska jag nog gymma oxå. Om jag orkar, annars får de bli på Tisdag eller Onsdag eller nått? :p Måste bli nån gång iaf ! :p Gjorde inte de förra veckan jö :p heheh
nåja. Jag tjata på pappa om en ny mobil idag me. Hoppningsvis förstår han mig att min mobil är sämst. Annars blir de väl att jag får börja jobba på macken helger å efter skolan. Men orkar man de ? njaa.. vene rikigt :p
hehe, sitter just nu i sängen å skriver med jocke å lyssnar på musik. Men jag ska nog sova nu . så, godnatt alliopa å sov gott! :)

Favorit låten just nu!

love it!
flumm video men? XD

trötter

hej igen!
nu har jag duschat å fixat klart naglarna. Snart ska jag gå å lägga på en ansiktsmask. Ikväll kommer jag nog bara ta de lungt. Jag är så jävla trött. jag tror jag sov i badet typ i en och en halv timme XDhaha härligt ;)
jaja, imorgon är de skola igen. Jag vet inte rikigt om jag längtar  eller inte ? hehe. normalt ?! jag vet inte. nåja, va ska man göra liksom? :p haha. Jaja. nu ska jag gå
jag är inte rikigt på "skriv humör" om man säger så. de är nog att jag är för trött XD haha- Men jag skriver senare när jag piggnat till lite!

hemma igen

hejsan!
igår va jag me Linnea Sandra Natta å nåra. de va roligt som fan! jag orkar inte berätta allt men aah! Vi hade skoj!
jag kom hem ungefär vid 2 idag. Nu har vi ätit å jag ser Idol repriser osv. Snart jag jag hoppa i badet osv. Senare ska jag troligtvis ta en ansiksmask. skönt.
Juste igår åkte typ 4 naglar av så jag måste limma på nya XD haha härligt ;)
jaja.- pussshej

klar!

hej igen!
Nu har jag packat upp allting osv. Jag har duschat(eller de gjorde jag förut) å så har jag sminkat mig och fixat håret! Jag ska bara på med kläderna å sen åka iväg!
jag kiommer nog inte blogga mer ikväll eftersom jag inte orkar ta me datorn. Men jag kommer självklart blogga imorgon ;)
Juste, jag va inne i stan förut lite snabbt och tankade och så köpte jag lösnaglar. hehehe. Jag ville ha. Så nu har jag lösnaglar oxå ;) sweet! jaja. nu måste jag kila!
Puss på er. Ha en rikgit rolig Lördgs kväll. De kommer iaf jag ha! :)


fast and furious och duscha

hejhej!
Jag vaknade ganska tidigt idag. Tråkigt nog. jag vaknade halv 10 typ. Fett drygt men men. jag gick upp å skulle gå ner å se Fast and furious. Men dvd spelaren nere funkade inte. jag fick lita damp osv å sen gick jag upp å hämtade brors dvd. De gick å filmen va bra! <3 hehe.
Nu har jag duschat osv å ska snart sminka mig å så. Jag har börjat plocka upp alla mina saker från stockholm men de tar vi senare ;) haha.
jaja. Idag ska jag ut å träffa Linnea Sandra Natta å någ nåra fler. De ska bli skoj. De va så jävla länge sen känns de som! jaja. Nu måste jag nog fixa rummet innan mamma blir suuur! PUsspåer

home sweet home

hej alla söta läsare!
nu är jag hemma. De är jävligt skönt faktiskt! men veckan har varit super kul!
Jag-Tamara glöm inte . . .
Tamara-Juste, remuladsåsen(y)
Jag-aah okej, jag tänkte mer på nyckel!
haha. fan va skoj de va!
Jag-Varför springer idioten runt bilen?
Tamara- hHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
jaja. hahah. båtresan gick bra. Jag å Daniel såg på Jidddra inte med Zohan eller va den hette. Men den av bra! haha. lite knas men iaf bra! Jag träffa Sandra å Natta på båten med. de va ett tag sen så de va skoj! vi ska nog ses imorgon med!
Imorgon hoppas jag att jag sover länge! Å sen ska jag packa upp allting å sen ska jag nog ut till Linnea! ska bli skoj å träffa henne igen. De va jö en hel vecka sen! :o<3
iaf, ikväll tänkte jag se Fast and furious, men jag kom på nu att jag inte har nån dvd här uppe till min tv. Eller egentligen Tobbes tv men iaf (a) Å min dator har ingen cd läsare eller va de heter. den är för liten ;) haha.
jaja. Nu ska jag nog sova. Vi hörs iaf imorgon
God natt å sov sött !

jobbjobbjobb. . .

hej igen!
sitter inne på kontoret nu igen! :p De är full fart i butiken så jag orkar inte va där! :p
Jag har pratat me jossan calliw å catti nu å dom kommer ungefär kvart i 4. Så de är ett tag till tråkigt nog. men de är bara att stå ut ;)
juste, har jag berättat om gängbråket ? haha. de va så jävla kul men ändå fett me läskigt!
jag vet inte om jag har skrivigt de men iaf, skriver de igen i såfall ;) jag skulle gå över till pressbyrån för att köpa godis till mig å Tamara. Å när jag går ut så är de typ 5 meter bort jävligt mkt folk. När jag går närmare å ska se va de är ser jag typ nåra killar springa ifrån varandra eller va man ska säga. Å dom hålelr i slagträn å knivar. Haha. jag ser dom springa mot allt folk, ink. mig. å sen typ in i affären å massa. Jag blev typ svin skraj å går där ifrån XD hahaha . När jag e på väg till gallerian liksom så hör jag alla bara skriver osv. haha. jag typ as garvade (a) men men, nog om de ;)
Va ska alla göra idag då? de är jö fredag, så jag hoppas att ni ska hitta på nått roligt! Själv ska jag sitta på en båt i 3 timmar å 20 minuter -.- men de är chill, för jag gillar att åka båt (a) Å så åker jag jö med nån jag känner så de blir roligare  ;)
jaja nu ska jag göra nått annat troligtvis.
pusspåer


godmorgon!

hej å godmorgon alliopa!
vi kom nyss till jobbet å dom håller på att öppna! :p vi öppnar klockan 10 liksom ;)
igår kväll satt vi hemma hos robban å åsa å åt å kollade sen på gammla foton. de va rätt skoj. jag gick å la mig ganska tidigt men iaf! :p
Idag kommer jossan calliw å catti som sagt! ska bli skoj!
jaja, kan inte skriva mer nu!
hörs sen Å ha en rikigt bra dag alliopa!!!:)

45 minuter kvar!

hej igen!
hehe, De är typ tomt i butiken så jag passar på att blogga ;)
Nu är de bara 45 minuter kvar ungefär till vi slutar å drar hem till Robban å Åsa. De ska bli mys! Dom kommer nog ha maten klar osv. fett me najs! jag torr att de kommer va köttfärssås och spagetti. så jävla naaajs! Så kommer vi nog ha de som matlåda imorgon med! ;)
ååh, jag längtar till imorgon, så jag får träffa Jossan Calliw å Catti! de va så länge sen!:( <3
jag vet inte rikigt hur vi kommer till jobbet imorgon, men de löser sig liksom ;) anntingen att vi lånar deras bil, ett alternativ liksom. Eller så skjusar nån in oss. Eller får de bli tåg ;) hoppas nån kan skjusa oss (a) då behöver iv inte vakna så jvla tidigt!!! XD haha . nåja. Nu ska jag gå.
Ha en bra kväll alliopa! :)

chillll

hejhej!
siter just nu på jobbet inne i kotoret/köket/allt annat :p hehe. De är rätt chill. Jag orkar inte jobba knenr jag! vi började 11 idag me, å kommer sluta vid 8 ikväll. drygt men iaf. Jag ska yup gå på rast senare å kolla på skor å en väska som jag troligtvis kommer köpa! å så ska jag köpa en Frappino eller va de heter. De är så jävla gott ;)
iaf, efter jobbet kommer robban eller åsa å hämtar oss sen ska vi till dom. Vi ska sova där å jag har ingen dator med mig, så jag kommer inte blogga ikväll. Om inte på jobbet nå mer då! ;p
Imorgon börjar vi 10 å slutar 5. så de är rätt najs. Då kommer Jossan, Calliw å Catti förbi oxå! de ska bli skoj å träffa dom igen!!! Jag åker oxå hem på Fredag kväll klockan 8. Samma båt som Daniel(bror) tydligen ;) Linnea sa att sandra oxå åker med den båten tydligen! så de kommer nog bli rätt najs! Iaf, på lördag ska jag nog sova hos Linnea eller nått sånt. De ska me bli kul!
vet inte rikitgt va jag ska skirva mer. hheheh . iaf
Juste fan. När vi åkte tunnelbana imorse va de helt knas. När jag skulle gå förbi dom där sakerna. "bommarna" eller va man ska säga. Så öppnade inte tanten så jag gick rakt in i den.:o Jag hade min mobil i handen å den klämdes. Å vet ni? Min lucka till mobilen typ vek sig! jag fick värsta ryck... haha. Men jag kunde bara böja tillbaka den. Nu funkar den som vanligt. eller, de är liksom nåra skader. Men bara "utliga" skador om man säger så? :p hehe. Min mobil är fan helt otrolig. Alla som hade en sån här mobil har gått sönder liksom. Min har luckan böjts å man kan liksom ta av hela luckan, men den funkar fortfarande :o haha. helt jävla otroligt! ;) Men jag ska nog köpa en ny snart. Gillar inte den här :p men då måste jag börja jobba på macken igen -.- haha. menmen, får se va de blir ;)
iaf. nu ska jag gå ut igen
ha de gött små barn så hörs vi anntingen senare eller imorgon!



...


nu ska vi snart gå å lägga oss.
Nu har vi disckat å tvättat osv. tråk som fan. Men vi har roligt. skrattar som bara fan ;)
haha. Imorgon jobbar vi från 11 till 8 -.- Men vi ska sova hos Robban å Åsa så de blir att vi inte kommer hem lika sent. Men men! De ska bli skoj. Vi ska käka hos dom osv. jaja. Nu ska jag bara borsta tänderna å sen gå å lägga mig



Tamara står å diskar!!! duktig du är gumman!!!
(haha, bilderna är sämst men iaf! )



asso jag bara älskar honom!


calle är så jävla bra! jag lyssnar på klippet om å om igen! man tröttnar liksom inte!!!:o <333


haha, robin är oxå jävligt bra! haha jag fatta först inte att de va han. Trodde de va en tjej XD pusspådi


Idol

hejsan!
nu har jag å Tamara kommigt hem till lägenheten igen! Ganska drygt att hon jobbar så långt bort liksom. Man kommer hem så sent eller va man ska säga. Vi slöt jobba vid 6 å så 2 timmar med tåg hem liksom -.-
jaja. de är väl bara att stå ut ? :p
dagen har varit okej. Jag sålde ett Iphone skydd typ helt själv, fetrt me stolt ;) haha. iaf, på jobbet får jag gå som jag vill typ, liksom, jag får ta lite raster då å då. För att jag jobbar så länge liksom :p
När jag tog en rast idag gick jag lite i affärer osv så jag köpte en högtjol som sitter tajt, ett linne och en kofta. sweet liksom!
jaja, nog om jovvet. Just nu sitter jag i soffan å ser på Idol. Tamara bäddar rent sängen osv. Snart ska vi nog laga mat å efter ska jag väl diska -.- haha
menmen. senare ska vi tvätta tamaras kläder. Å jag måste följa me ner i källaren för hon vågar inte själv :p fan tror hon jag vågar ? XD hahah. :D
nej, nu ska jag se Idol.

juste AIK vann matchen i måndags å nu leder dom Allsvenskan !!!!!!:D <33

hemma i lägenheten igen

hej igen!
nu har jag å tamara kommigt hem till lägenheten igen. Vi slöt jobba typ vid 6 och då åkte vi till hennes mamma. Sen tog vi pendeln till nynäs å där hämtade Benny oss med bil. Sen åkte vi till affären å handlade. men såklart glömmde vi toa papper XDhahaha ILLA!
jaja. nu är de Idol så vi ska se på de ett tag. Sen ska jag iaf duscha å efter ska vi käka osv.
imorgon är de typ samma som kommer hända.. Jobar samma tider osv. nej, nu ska jag se idol
pussheeeeeej

Telia

hejsan
sitter nu på Jobbet hos Telia. hehe. de är rätt kul. Men inte så mkt för mig att göra :p De är lite komlipcerat (a)
vi slutar om 2 timmar. Då ska vi lämna bilen hos tamaras mamma å sen åka å handla. haha. de är helt tomt hos henne :p finns inte ens toapapper. Vi fick andvända servetter XD hahahah. Iaf, igår när vi åkte hem till Tamaras mamma så såg vi värsta älgen på vägskanten. Den av svin söt å fett me cool XD haha. :D Den blev inte ens rädd. Vi försökte ta kort men de va typ för mörkt! (a) hehe.
När vi åkte in till jobbet idag va de helt galet de me. tamara höll typ på å "krocka" me en tracktor osv. Så såg vi en ko som rymde från nån hage! haha. helt galet!
Jaja, nu kan jag inte skriva mer, måste jobba ;)
skriver senare
Ha en bra dag!

dålig uppdatering

hejsan!
ja, idag har de blivigt välrig dålig uppdatering eftersom jag å Tamara har jobbat hela dagen. Drygt som fan men iaf. Vi började 11, så vi åkte vid halv 10. Kom till jobbet en halvtimme tidigt men iaf XD på vägen dit fick Tamara motorstopp vid ett rödljus., de va jävligt roligt. Hon stod ty still i mer än en halv minut XD fan va ag garvade . Iaf, jag har inte gjort så mkt på jobbet. Kan inte göra så mkt, men de är rätt najs ändå. Fast de blir så jävla drygt att stå upp hela tiden. så jag tar typ pauser hela tiden? haha, nej men iaf :p vi hade lunsch grej en halvtimme så då drog vi å käkade. Jag tog hamburgare å hon sallad. Sen så vid 4 kasnke drog jag iväg ett tag eftersom jag inte behöver jobba lika mkt som Tamara. Så jag gick lite i gallerian osv. Köpte en tröja inne på Gina. Å godis inne på Pressbyrån. Så tog jag en Frapino eller va de heter, på Ecpresso Haous (stavning..)  heheh (A) jaja, efter jobbet så drog vi till Tamaras mamma å låssas pappa. Vi skulle lämna bilen osv. Å så va de för lång att åka hem typ så vi sover här i natt. Vi har ätit å sett på nå pogram om svenska hollywood rika saker. vettifan men iaf XD nu ligger jag i Tamaras rum å ska snaret sova. Tamara sitter nere å ser på tv osv. jaja
Godnatt så hörs vi imorgon!

GODNATT

heheh. de här blev visst ett sista inlägg idag men iaf (a)
jag ska snart gå å lägga mig, börjar bli trött . Tamara kommer typ gå å lägga sig senare men iaf XD hahah
jag kommer vakna innan henne imorgon känner jag på mig (y)
hehe, nej, fan va jag mumlar

framme

hejsan
kunde inte komma in på datorn nått på båten för jag hade inge batteri å de fanns inge elutag... hehehe. drygt som fan. men jag sprang runt hela båten typ för att hitta en plats me utag, men hela båten va full -.- hehe., så jag har inte gjort mkt på båten kan man jö säga. Eller, va finns de att gör på en båt ? -.-'
Iaf, när jag kom fram till nynäs mötte Tamara mig med bil osv. När vi skulle köra ut körde hon fel så vi fick vänta i värsta bilkön, typist Tamara -.- ;) iaf, efter ett tag kom vi rätt å nu sitter vi i hennes lägenhet. seriöst, de är den minsta jag sett :o kan inte ens va en 1a. XD de är bara ett rum å en toa XD haha, jaja.
Imorgon börjar vi 11 typ. Å måste åka hemmifrån vid halv 10 typ. Iaf, nu ska jag gå
kommer troligtvis inte blogga förän imorgon. Kanske före jobbet men får se.
Godnatt då å puss

åker vilken minut som hälst!

hejsan!
skulle bara säga att jag åker snart. Så jag ska packa ihop de sista å självklart datorn å sen ska jag åka.

nej, måste skynda mig om jag ska hinna (A) kommer troligtvis blogga på båten annars hos Tamara.
Ha de bra

klaaar . . . (typ)

hej igen!
nu har jag packat klart osv. Eller ja, de mesta iaf, de är lite kvar, men de tar jag sen! (A)
Båten gå 20 över 7 tror jag så jag ska väl åka snart, Eller ?! XD jag har ärligt ingen aning, men jag hoppas pappa har de. Jag har sminkat mig ox å snart ska jag gå å fixa håret. Sen är jag nog klar. Hehe.
just nu sitter jag inne i brors rum å lyssnar på musik från min dator. hehe, Han har bäst ljud såå!! :D
nej, nu måste jag nog fixa håret. Å allt annat. Puss

bad och coola

hejsna!
nu har jag badat å sitter just nu i soffan å dricker coola å ser på tv :p Jag måste snart städa mitt rum, men jag orkar inte... men de ser förjävligt ut. Man kan knappt se golvet !!! (A) heheh. Jaja, jag har fått reda på att min båt går vid 7 nångång istället för den vid 4 va full -.- men men, jag kommer då upp till Nynäs typ vid 11... palla men iaf XD heh. De ska iaf bli skoj att va i stockholm en vecka. Bara att slippa Gotland ett tag å folket... Fast jag kommer såklart sakna Josefine Mathilda å Linnea. Å nåra andra kanske men men...
De är faktiskt riktigt skönt å komma bort från ön ett tag. Jag längtar till gymnasiet så jag kan gå i skola på fastlandet i 3 år. Fett skönt.

Juste, jag har bytt min navelpearcing nu.. De va fett sweet.. men inte världens snyggaste jag fick tag i men den får duga ett tag. den är lite lång me, men de är väl bara bra ? hehe. Min playboy kanin va helt kontig, staven va så kort å öronen på kaninen fick jag märken av -.-' heh. Men jag fick iaf låna Linneas pearcing, så jag hoppas de blir bra nu! Bara de när jag skulle byta den igår så fick jag knappt igenom den. fick hålla på typ en kvart? de gjorde svin ont. men de gick!
Nej, nu ska jag gå.



ska snart hem

hej å godmorgon!
jag å Linnea gick å la oss typ vid 2? tror jag! :p vi gjorde inte så mkt. Men vi såg typ på film osv. Vi vaknade typ vid halv 12 å sen gick vi upp å åt frukost. Nu sitter vi å ser på tv. Jag ska typ snart dra hem. Båten går typ vid 4 eller 5. Sen är jag i stockholm i en vecka. Fett skönt!  nej, nu måste jag snart dra. jag ska hem å acka å duscha å fixa mig osv. Ha en bra dag!
pusshej

Hemma hos Linnea!

hejsan!
nu sitter jag hemma hos Linnea. De är rätt najs.  vi ska se nån film nu! typ nå skit :p hehehe
Jag kom typ vid 7 osv å vi satt å spelade nå bilspel med ratt å pedaler osv. de va rätt skoj. Jag ägde som fan ;) som vanligt då! :) Sen åt dom å jag spelade. Å efter gick vi å två till ut å gick en sväng. hehe.
nej, nu har filmen börjat så, vi hörs senare!

VANN A-FINAL

hejsan!
igår vet jag inte rikgit när jag kom hem, men de va ganska tidigt efetrsom jag skulle köra folkrace. Men vi va på Munken å käkade osv. Å jag hade skoj!
iaf, idag har jag kört folkrace. De har varit fett skoj. hehe. Första starten va vid 11 osv.
man körde 3 heat å sen finaler då. Mitt första heat kom jag 1a! Mitt andra heat kom jag 2a, och min drivaxel gick sönder. . . Tredje heatet kom jag sist. Även då gick en drivaxel sönder å jag snurrade runt osv... Jaja, jag vart helt chockad när jag såg att jag hade kommigt till A-final. haha, jag vart svin glad oxå eftrsom jag visste att jag skulle få en pokal i vilket fall! haha. När jag körde upp på startplattan hade jag startspår 6. längst ut allso -.- jag va svin nervös osv, men när grönlampa lyste va de bara gasen i botten å jag tar starten. Sen ligger jag 1a i 5 varv. Vid målflaggan va jag svin glaf å bara skrek osv. hahah. De va så jävla roligt.
Efter så sa alla killar jag mötte att jag bara har tur. Men de är jö inte sant. Dom vill jö inte erkänna att en tjej vann över dom ;) hahah. Vid prisutdelningen fick jag pokal osv å sen packade vi ihop å åkte å tvättade bilen. Sen åkte vi hem å lasta av å packa ur nästan allt å snart jag ska duscha sen ska vi käka pizza. Senare så ska jag åka ut till Linnea. Hennes pappa fyllde år eller va de va. Å så ska jag sova hos henne. Så de ska bli kul!
nej, nu måste jag duscha. Kanske bloggar senare. Annars så, Ha en bra Lördagskväll allihopa!!!








Kvällens Outfit


tights
tunika
jeansjacka
klackskor
osv



aah, Malte ville oxå va me -.- ;)



Personalfest

Hejsan!
skolan idag som vanligt. Hade först hade vi idrott. de va skoj för vi hade nå sammarbetsövningar eller nått så. haha XD efter hade jag musik (elevensval), de va bara 3 9or med. men de va rätt skoj. alla skrek osv så de va lite drygt... Å jag fick ont i huvet! Men annars va de skoj! Efter skolan drog jag till stan. mötte upp mathilda å josefine på donken. ODm hade slutat innan mig å drog dit i förväg. Sen drog typ josefine osv. Jag å Mathilda va kvar till halv 5. De va skoj. Jag hade lite panik för vi träffa nåra olk osv.... men de är inget jag tänker skriva på bloggen! hehee ! Iaf, jag köpte ett par svarta jeans, jag ska jö upp till tamara å praoa där så då måste jag ha svarta byxor XD men jag ville ändå ha sånna så de är chill ;) hehe
Ikväll ska jag på personalfest på Munken. de ska bli skoj typ! haha. nej nu måste jag göra nått me mamma. nånting, vettifan men iaf XD sen ska jag duscha å fixa iordning mig. hah. pusspåer
ha en bra fredagskväll!

godmorgon alliopa!

jag har precis vaknat å är svin trött... orkar inte skolan -.-
Iaf, jag tänkte bara berätta att jag har prao nästa vecka, å då ska jag praoa hos min kusin i stockholm. Jag ska bo hos henne osv. De ska bli skoj!
nej, nu måste jag fixa iordning mig osv.
ha en bra dag så hörs vi senare! :)

-

jag älskar er tjejer! I vått och tort!
Ledsen för allt som har hänt å allt jag gjort!
men ni vet, jag försöker, de gör jag verkligen!
Ni betyder allt för mig älsklingar!
Ni är hela mitt liv. Å jag skulle inte kunna
ta ett ända andetag utan er!
jag älskar er mest !







Godnatt?

hej igen!
jag har nu duschat osv. De va fett me skönt! Jag va i garaget förut å målade bilen osv. de va väl skoj eller ? :p heheh,  nu sitter jag å ser på tv i vardagsrummet... hehe. jag måste no gå å lägga mej snart :p jag är faktiskt gasnka trött... iaf, imorgon så är de skolan som vanligt. Fan då har vi gymna :o roligt -.- jaja. de blir nog bra! Efter skolan så ska jag å pappa lasta folrkacebilen osv. Å på kvällen ska jag på personalfest! De ska nog bli skoj! jaja. Nu ska jag nog äta någonting.
hehe, ha de bra å sov gott. jag vet inte om jag hinner bloggare senare, hehe
puss

bilder från haninge


min bil

väntar på prisutdelningen

står på pallen XD

haha, jag å jacob gemför våra bokaler XD

jacob jag å sanna

aah, vi säger att de va alla bilder (A) pusspåer



vanlig dag

hejhej!
dagen har varit som vanligt kan man väl säga. Hade först engelska. jag å mathilda såg på tv filmer (korta) om terrorism. Vi ska typ skriva nånting om de.. hehe. vet inte rikitgt men typ nått sånt :p hehe. Sen hade vi teknik. de va drygt. vi skulle lödda eller va de heter... jag gjorde nån blomma. hehe. de blev vackert! ;) men jag brände mig på fingret å de gjorde så jävla ont! :o aja, när jag åkte hem med moppen så åkte jag en bit med Gry. haha, när jag skulle köra förbi henne liksom så skulle jag säga typ att hennes moppe stank. då höll hon på att ramla. hahaha de va så jävla roligt. jaja (a)
iaf så sitter jag hemma nu! jag ser på tv osv. ska se gossipgirl senare tror jag å så ska jag käka nudlar eller chocklad fligor. vi får se ! (A)
jag tänkte ladda upp lite bilder från haning snart oxå
nej, nu ska jag gå!
ha de bra! :)

inget att berätta.

hejsan.
kom nyss hem. jag har som sagt varit hos lilla födelsedagsbarnet KampoO! :) de va skoj. men aah, en sak som jag inte ska ta upp för de är illa så. de får bli en hemliiis! :* iaf, jag gav kampo en tröja. hon dog när hon såg den. men du får byta den älskling <3 XD hihihi^^ Vi käkade god tårta osv. sen när jag skulle hem åkte jag med Pernilla, Kampos syster. hon skulle in till stan så. vi pratade om folkrace å så massa annat :p rätt skoj faktist! de brukar bli så stelt när man får skjus av nån man knappt känner men de här va trevligt eller va ska man säga ? :)
Iaf, nu snart ska jag sova. Är ganska trött faktsit. Imorgon är de skola, igen. hehe. orkar inte skolan men iaf... efter skolan imorgon ska jag va i garaget som vanligt. men iaf, Nu måste jag sova osv.
hoppas ni har haft en bra dag och sov sött alliopa!

GRATTIS KAMPO!<3

hejsan!
sitter just nu hemma hos kampo! de är fler folk här men känner typ ingen (?) ... XD heheh. Vi kom typ nyss från bussen. Jag åkte bussen från stan vid 2. jag fick sluta tidigare. fett me sweet!!! :D hihih^^
iaf de va nå mupp personer på bussen men de behöver vi inet ta upp! (a)
Senare komer dennis iaf  de är bra så att jag känner nån ! (A) hehhheh.
jag köpte en present till kampo förut, å hon kommer dö av skratt!!! XD men de är meningen att hon får byta den! (A) heheh
jaja. de här tangentbordet är cppp som fan. så skriver när jag kommer hem eller nå. ha en bra dag!
pusssshej

hadegött

hejsan!
nu är de kväll och jag ska snart stänga av å sova. jag kom typ precis in från garaget osv. jag hållt på med bilen hela tiden typ. Eller jag gick in typ kvart över 8 och såg lite på Idol och åt. sen vid 9 gick jag ut igen. Men iaf XD haha. illa. de va nå olje grej som läckte i bilen, men nog inge stort, pappa ska iaf fixa de imorgon eftersom jag inte är hemma (A) han är så duktiiig! (a) hehehehe
jaja, jag måste få tag i nån funkis till mig till helgen, hehe. Linnea kunde kanska va men hon vet typ inte rikigt. så jag ska höra med Cedergren hehehe. (a) Iaf, imorgon åker jag till kamposom sagt, vet inte alls vilken buss eller när den går. eller va jag ska köpa eller nått. fan de är illa :o jaja. de är bara att "kämpa" ;)
Morgonens skol dag tror jag kommer bli rätt skoj. Roliga lektioner osv. Bild<3 å musik<3 heheh
nej, nu ska jag kolla facebook osv. sen ska jag sova.
juste, jag lägger troligtvis upp bilderna från Haninge snart. Så fort jag får tid så! ;)
sov gott allihopa!

Hemma igen.

hejsan!
som ni läste förut så hade vi svenska förut. Å efter de hade vi SO. Vi tittade på nån film om första världskriget tror jag. Den va iaf bra ! :)
När jag kom hem så käkade jag lasange å såg på ghostwhisper( eller hur man stavar de ?) å nu ska jag snart se gossip girl. hehe. jag är jävligt trött å har grymt ont i huvet! vet inte varför men men ... :p sen när pappa kommer hem ska vi fixa me folkrace bilen osv.
Imorgon efter skolan ska jag åka ut till kampo i Garda. Hon fyller år så de ska bli kul! men jag måste köpa nått , men jag vet inte vad :o de är illa... men får se va de blir! hehe.
Iaf nu ska jag se på tv. ha de gött pusshej

sitter i skolan

hejsan!
väckarklockan ringde kvart över 6 idag som vanligt. skillnaden idag va att jag verkligen inte orkade gå upp. så jag sov typ till 7. så jag fick lite brottom när jag skulle fixa mig. sen va de bara at åka iväg. jag åt frukost i skolan osv.
Just nu har vi svenska, vi ska skriva ett "repotage" typ. vi ska välja en artickel å typ skriva om den eller nå shit XD hehe. Jag har med mig min egna dator så jag kan ha min hela passet. Annars skulle jag bara fått ha datorn halva passet typ ! iaf.  Jag vet inte rikigt va vi ska ha i eftermiddag men de får vi se! hehe!
nej, nu måste jag fortsätta att jobba.


sweet!

hejsan!
nu har jag tagit ett långt bad. De va rikigt skönt fakstist! jag somnade som vanligt men iaf! (a)
jag har inte orkat vara ute i garaget idag. eller fixa nått me husbilen. så jag å pappa ska ut å fixa imorgon! hehe, snart ska jag gå å fixa min andsiktsmask å naglarna!
jaja, Imrgon är de skola igen osv. så jag måste lägga mig tidigt idag, jag är så jävla trött..
jaja. nu ska jag fixa.Ha en bra kväll och Godnatt!

hemma !

hejsan!
sitter nu is offan. jag har precis sett klart gossip girl å ska snart åka till affärn för att köpa mjölk... hehe
dagen har varit helt okej! skolan va väl lite som vanligrt. fick ett litet utbrott å lärarna fick de på mig, men de behöver vi inte ta upp! ;) hah. nej men iaf. Efter skoilan åkte jag å Josefine hem till mig för att hämta grejer sen åkte vi till gymmet å va där ett tag! tror de va en timme men vet inte rikigt. hehe. Man kan jö säga att jag är lite mer säriös än ba josefine är men (A) haha. iaf. åkte sen å tankte å sen hem.
när jag kommer hem senare ska vi lasta av bilen osv, å så ska vi packa upp allt å så...
senare ska jag nog ta en ansiktsmask å fixa mina naglar. hehe. behöber värkligen fixas efter en helg på folkrce banan ;) hehe. nej men nu måste jag nog dra
pusshej

godmorgon

hejsan å godmorgon alliopa !
jag har precis vaknat. Ligger fortfarande i sängen. jag är så jävla trött.. jag orkar inte skolan allso!!!
men men.. de är bara å bita ihop! :) jag ska troligtvis skjusa Josefine till skolan med !
Jag vet inte rikigt va vi har för lektioner idag. Men de kommer nog va nå tråk men...
efter skolan vet jag inte va som händer. Kanska ska dra till gymmet eller nått ? vi får se !
nej, nu måste jag gå å fixa mig om jag ska hinna! puss å ha en bra skoldag!!!

båten hem

hej igen!
sitter nu i bilen å ska snart köra av båten. ska bli skönt å komma hem å sov!
på båten har jag duschat osv å så har jag varit me Jacob Sanna å Elin hla tiden XD haha, de har typ varit andra folk med men XD iaf, jag har haft skoj. Har haft överskottsenergi hela tiden XD haha jaja.
nej, snart är vi hemma å jag kommer troligtvis gå å lägga mig sen!  så jag skriver väl imorgon.
puss å Godnatt

2a i C-final!

hejsan!
nu sitter jag i husbilen på väg till båten.  rätt skönt faktist! iaf, jag kom 3a i heatet å kom till C-final, med bla. jacob Ekström osv :p de va faktist riktigt kul. jag kom som sagt 2a i C-finalen men ja, de blev lite knas ibörjan, för när jag hade åkt av startplattan så va jag med rätt bra, sen när jag skulle lägga i 2ans växel så fick jag inte i skiten å alla kom nån meter ifrån mig, sen när jag fick i den kom jag i fatt å osv. hehe, jag är inte så bra på att komma ihåg men de va typ så här :p efter nå varv hade ledaren å en till varit långt fram å jag hade jacob bakom mig.  fett me läskigt. fast jag va så jävlka bra så jag höll honom bakom mig. sen vet jag inte va som hände. för han försvann nånstans XD men men. jag kom iaf 2a, jag trodde jag kom 3a emn de va nån som hade fått svart så ! XD jaja.  jag längtar tills vi kommer till båten så jag kan få duscha!!! fan va skönt de ska bli! hehe.
Imorgon är de skola igen. palla -.- aja, de är väl bara å bita ihop ? :) ska bli kul å träffa alla igen då men ! XD
nej nu orkasr jag inte skriva mer.. ha de gött.
jag kommer troligtvis lägga upp lite bilder sen. Antingen idag när jag sitter på båten, eller imorgon !

paus

hejhej!
nu har jag kört ett heat å jag kom 4a, de duger väl ! :p de är många som har kört sönder känns de som ! hehehe. nu är de iaf paus å ska köra ett heat till sen. hoppas de går bra . de skulle va kul om man kom till nån final ;) hehe, jaja. jag å sanna sitter inne i husbilen å pappa å kjell å robban å åsa är där ute, vi ska typ snart fika!
hehe, nu ska jag gå. Skriver senare !

ska sova snart

hejsan. som ni hoppningsvis förstod förut så va de Sanna som skrev inlägg förut :p roiligt sanna!!!
haha, vi gick ut förut, Jocke va me, efter ett tag gick sanna tillbaka. jag å jocke stod ute å pratade en stund sen gick vi till depån, där stod typ lite folk, som Kristian Havdelin, Jacob Ekström å Danne, hehe. vet inte rikigt. men nån mer va de säkert ! :p vi stod typ å prata ett tag! kan de ha varit 1-2 timmar ? jag vet inte  !jaja. ligger just nu i sängen. sanna kjell å pappa sitte rå ser på Forest Gamp, eller va den heter ? jag har typ sett den 10 gånger! jaja. efter som jag ska köra imorgon måste jag nog sova nu
första start imorgon är vid 10.  men kommer troligtvis vakna vid typ 7 igen -.- jaja. de är bara att stå ut vi är jö faktist på folkrace XD nej, god natt å sov sött


Hej hej, hemskt mycket hej!!

Hej hej!! Nu har jag dissat Sanna för Jocke, asså inte Jocke som jag tycker är skiiiiiiiiiit snygg utan den andra!!
SKOJ SKOJ!!
Hej då!!

moget sanna -.-

haha, moget sanna! XD
okej, kanske sant men iaf ! (a)

Sanna är bäst<3

Hej, förlåt för allt Sanna, du är bäst<3
Men men, Jag förlåter dig också för allt, med John alltså!!
Aja, jag är bajsnödig så jag skall springer på toa nu!!
Kanske jag går förbi Jocke Jacobsson och flörtar lite... Puss på honom!!
<3<3<3<3<3<3<3

bilder..

.. inte så många men XD
vi börjar med bilderna från igår kväll! :)




å bilderna från idag!



heheheh, de va inte så många men XD

sitter ute med sanna å dampar

hejsan. sitter just nu ute å hör på musik med sanna! de är skoj som fan! john skriver med henne mkt å hon hatra de XD HAHHHA sååå jävla kuuuL!!! iaf, hon bubblar på en jävla massa me -.- haha, nej inte va elak nu! (A) haha. vi sitter å väntar på maten. vi ska käka kött, sweeet !
nej, fan va onödigt inlägg. men men (A)

Sanna är knas -.-

hej igen! nu va de klart för idag.  mitt andra heat kom jag tvåa i ! :D fan va bra jag äääärr! iaf. jsut nu sitter jag å sanna i husbilen. jag duschade nyss, de va najs! jaja. jag vet  inte rikigt va vi ska göra nu. kanske bara gå runt å stinsa ? :p haha. nej men ikväll är de nån som ska spela senare ikväll å så ska alla gubbar sitta i öltältet. haha, de kommer nog bli skoj ikväll! nej,  har inget mer att skriva. ha de bra ! :)


första heatet avklarat!

hejsan! ja, nu va första heatet avklarat! jag orkar inte berätta i detalj hur de gick osv. men de va svin läskigt ska ni veta !! jag kom iaf 4. en hade åkt av å den andra hade snurrat å hamnade efetr mig ! är ganske nöjd ändå. i 2 varv höll jag en kille bakom mig. men sen körde han om för jag sladdade ut lite mkt (A) haha. jaja. nu är de herrarna som kör. men jag va tvungen att äta nått.. men inte för mkt, för då kommer jag spy, de lovar jag ! så jag sitter inne i husbilen å käkar chocklad flingor XD haha. Sanna å Kjell har kommigt nu med! så, de är kul. men alla sitter uppe på backen å ser. juste , Robban å Åsa är oxå här !:)
nej, nu måste jag nog gå. jag vet inte när nästa heat är för mig så jag måste ta reda på de !
ha de bra, å önska mig lycka till!!!

fyfan!

hej å godmorgo allihopa !
jag vaknade vid 7... tack vare att alla startade sina motorer osv... fan va lack jag blev men iaf.. klockan är 8 nu å jag har käkat frukost å drickar kaffe just nu. jag ska snart fixa håret osv, tror de kommer bli en fläta. å så ska jag ta på mig min overall. jag ska ut i andra heatet tror jag :o
nej ska gå nu

godnatt å sussa söött!

hejsan!
ikväll har jag varit ute typ hela tiden. varit hos cedergren å så har jag jocke C å Stefan S varit ute å gått typ nå varv. va rätt kul. stefan är full så XD haha.
förarsammanträdet är klockan halv 10 imorgonbitti. så ska väl upp halv 9-9 nångång ? blir nog bra. hoppas jag ! jag är jävligt nervös för typ 1000 gången ? XD haha,
ligger just nu i sängen å ska sova vilken sekund som helst, så hejdå å godnatt ! :)


hehehehehhe

hejsan !
jag sitter ute vid Cedergren nu, jag är helt jävla hyper...
jag måste skriva för "stressa av" mig lite XD hehehe. jag är så jävla nervös så de finns jö inte... jag vet inte var jag ska ta vägen XD haha. nej fy fan, jag måste andas, ta de lite lungt liksom! nej, måste chilla ner lite nu! ha de gött alliopa, igen XD hahahahah
pusssss

strööööm!

hej allihopa!  nu har vi ström i husbilen. så jag har inge problem me att ladda datorn eller se på tv eller va jag nu vill göra! :'D men jag vet inte riktigt om vi får ha strömen hela helgen men, de märker vi ! :)  hehe. Nu har jag varit å anmält mig å besiktat  min bil. fy fan va läskigt de va xd Jag satt typ å skrek hela tiden ! (A) Pinsamt men iaf! Haha.
jag vet inte rikigt va som händer nu. kanske ska se en film eller nått ? jag vet inte men nånting!
de har börjat regna nu oxå, inte så mkt men iaf. de är lite tråkigt.  jag hoppas å ber att de inte regnar imorgon eller på söndag! jag vill verkligen inte köra om de är blött, de blir så jävla halt då! :o 
nåja, just nu sitter jag i husbilen å hör på Ken Ring - Nu måste vi dra. De är fett me bra! :) Å så käkar jag godis. jag måste liksom ha nånting, annars darrar jag sönder ! :o jag kommer bli fett me fet! :(  jaja, Mulle ringde oxå å frågade om jag kunde va me på fotbollen imorgon, jag tror att dom har dåligt me folk, annas skulle dom inte ringt mig, jag har jö fan inte varit på en ända träning innan sommarlovet.  haha. jaja, tråkigt för dom. jag sa iaf att jag har slutat troligtvis! jaja.
nej nu ska jag gå över till Cedergren, pappa är där osv. ha de bra :)


framme!

hej igen!
nu sitter jag i husbilen igen ! vi kom fram till haninge för ett tag sen! vi har lastat av osv. å pappa har tagit ut alla saker från bilen osv. jag har käkat flingor, klubbor å druckigt coola XD haha, fan va jag är lat ;) men men, de är jö faktist jag som ska köra. så jag måste förbereda mig kan vi väl säga? (A) hah, nej, men iaf, jag vet inte rikigt va som händer nu! besiktning osv är vid 17.00 å de är jö ett tag till de . så, jag får väl sitta inne i husbilen å häcka.  fast jag kan inte ha egång datorn så mkt för att jag måste spara mitt batteri! annars kan jag jö inte gå in i morgon å på söndag. å tv:n kan jag kolla på, men jag vill spara batteriet i bilen utifallifall mitt batteri på datorn skulle dö, för då kan jag jö ladda de. men men. boken har jag oxå glömmt så jag har inte så jäte mkt att göra kan man jö säga XD synd att sanna inte va här nu då kunde man jö göra nått me henne :p jaja. jag får väl försöka att stå ut! jag hr självklart med mig mobilen så jag kan nås på den! om den inte dött förstås :o Men de tror jag inte (A)
nej måste gå nu!
pussåknull


sitter i bilen!

hej igen! nu har vi åkt av båten å sitter i husbilen nu. vi är typ snart i Haninge. så jag kan inte skriva för länge :p men iaf, båt resan gick bra! De va gasnka mkt folk på båten, eller liksom, sådär :p haha. jag är jävligt nervös som nog alla redan vet i de här laget XD hahaha, iaf så har pappa fixat mobiltbrevband nu! sweeet !! ^^,
hehe, idag är de besiktning å anmälan liksom. å så ska vi käka osv. de kommer nog (hoppningsvis) gå bra!
jaja, nu måste jag gå! ha de gött!



siter på båten!

hej allihopa!
jag sitter just nu på båten å käkar frukost. Jag skriver från pappas dator. fy fan va jag är trött. jag vaknade vid halv 6 å gick upp å duschade håret osv. när jag sminkt mig säger pappa att vi ska åka! Jag fick panik såklart å slängde å mig kläderna jag skulle ha, sen slängde jag ner all smink i en väska å allt annat. ahaha. sen sprang jg ut till husbilen å vi åkte... :p pappa ska kanske fixa mobiltbrevband till mig nu. men jag vet inte om de kommer gå... iaf, annars måste han iaf göra de sen !!! får tjata på honom! hahah, jaja. nu måste jag fortsätta äta. sen kommr jag nog se en film på båten eller nått. vi får se! vi hörs senare !

20.40

hejhej!
jag kom nyss hem. sitter nu i soffan å har ätit en pastasallad. den va faktist god ! sitter nu å äter hallon. sweet !
haha. jag å pappa har packat husbilen nu osv. så har vi varit å handlat på ica maxi ! iaf. snart måste jag sova, jag ska typ upp halv 6 eller nått imorgon för båten går klockan 7. fett tidigt.. asso jag är så jävla nevös. kommer inte kunna sova ! :o   nej. nu ska jag snart sova. önska mig lycka till på lördag å söndag XD
puss å godnatt ! :)


PACKA STÄDA Å PANIIIIIK!

hejsan!
jag kom precis hem från skolan ungfär. jag har satt mig i soffan å har precis ätit nudlar, nu väntar jag på att gossip girl ska börja. de är repris. men iaf :p
skolan idag va helt okej. fast vid lunchtid ungefär märkte jag att jag hade tappat min navel pearcig. fattar ni va jag fi panik eller ? om man int ehar den i så kan jag inte få igenom de sen. så jag fick åka hem lite snabbt å ta i en annan. eller min playboy kanin dåra ! måste köpa en ny sån där "vanlig". menmen.
idag händer de väl inte så mkt men ändå mkt... efter gossipgirl måste jag städa mitt rum. de ser förjävligt ut! :o å sen ska jag packa allting till folkrace i helgen!  jag är så jävla nervös så de finns jö inte! jag åker med båten imorgon bitti så... jag börjar typ hyper väntilera varje gång jag tänker på de. å mitt hjärta börjar "banka" som fan!
nej, nu blev jag godis sugen! jag äter så himla mkt nu. jag förstår inte :o haha, iaf. ska ut i köket å se om jag hittar nå gott. ha de bra allihopa! :)


hej då och...

... godnatt
nu ska jag faktist sova. jag börjar bli rätt så trött :p en dag imorgon oxå jöö. vene rikigt va som händer imorgon. eller va vi har för lektioner, men hoppas nått roligt. annars blir jag fan ledsen! min outfit blir nog rätt enkel imorrn! heheh.
juste, jag har ändrat lite i blogg designen oxå, inte så mkt. men de va sjönare med rosa utan för eller va man nu ska säga. nu måste jag bara fixa headern. hör av er om ni vill hjälpa mig!:)
jjaja. nu måste jag sova
puss

jag mot världen!

älskling,
vi klarar de här
vi mot världen
de va de vi sa
men även du
la bara av
nu är de jag själv kvar
jag själv mot stjärnor himmel å jord
jag själv mot helvetet
jag själv, mot hela världen!
de spelar ingen roll
jag har klarat de förut
jag klarar de här
jag vet de
jag har gjort de förr
jag är inte världelös
jag är inte bäst
jag är precis som du
en helt vanlig jävla människa
med två ögon å ben
med lungor som jag andas från
med hjärna jag tänker med
och med hjärta som får mig att leva
som jag har fått krossat för många gånger
de är redan förstört
jag är 15 år.
mitt hjärta har gått sönder
de kommer inte bli helt
jag kommer få leva med ett trasigt hjärta
rästen av mitt liv
tack vare dig
du förstörde de
du tog en kniv å gjorde ett stort hål
nu förstår jag inte
varför jag?
kunde du inte välja nån annan
utan ett hjärta med sånt besvär?

nu är de jag mot världen
bara
jag mot världen
å ingen kan hindara mig från den väg jag väljer nu
jag försöker bara glömma!
allt skit som har hänt, måste jag glömma
jag måste börja om på nytt
leva mitt liv
å inte ditt
jag vill leva de liv jag föddes till
de liv som jag fick
jag är 15 år
har hela livet kvar
om jag ger upp nu, blir de bara värre
jag ska glömma å börja om
för de är jag mot världen
å ingen kan stoppa mig från den väg jag går på nu!


fredag snart !

hellu!
skolan idag som vanligt. eller haha, jag somnade i elias knä i soffan vid "gula rummet" hahh. de va lite pinsammt kanske. men annars va allt chill!!!  iaf. efter skolan tog jag bussen hem. typ första gången på typ ett halv år ? :o de va läskigt !! ;) hahaha.  jaja. när jag kom hem drog jag till aäären å köpte nudlar. hehe, de va sweet ! efter när mamma hade kommigt hem drog vi till stan. jag köpte ett par nya tygskor, en väska, tights å en tjocktröja med dragkedia. den är fett skön! hehe
aja, senare ska jag ut till garaget.
sitter nu å ser på tv. de är typ filmen 'juno' den suger men iaf! :p
nej nu ska jag gå!

skolan om en halv timme!

hejsan å godmorgon allihopa!!!
skolan börjar om en halv timme, men jag måste snart åka ! idag ska vi har skolfoto som sagt! va ska ni göra idag då? :)
jag ska kanske träffa mikaela annars ska jag nog va i garaget. fixa iordning allting oxå!!!
hehe, nej, nu måste jag gå. ska åka om ungefär 5 min!
jaja
pusshej

GodNatt!

jag kom hem för typ en å en halv timme sen. jag färgade håret på josefine snabbt, hoppas de blev bra ! sen efter de drog jag till gymmet. va där i ungefär i en timme. bror å linus va me där. de va rätt kul faktist! jag är faktist stolt över mig själv nu!!! :D haha, iaf, nu snart måste jag sova... ska upp 6 imorgon å duscha osv. pallaaa!!! jaja. imorgon i skolan har vi skolfoto! vet inte alls va jag ska ha på mig!
aja, nu måste jag sova! ha de najss !
puss å godnatt!

iväg

hej igen!
just nu sitter jag i sängen (som vanligt) men ska snart iväg. allt är klart i garaget nu de är bara att vi ska lasta å packa de vi ska ha me! skönt!!! iaf så ska jag snart iväg å hjälpa josefine med att färga hennes hår igen! den här gången mörkbrun tror jag! så jag måste snart iväg. skulle möta henne vid affären om typ 10 minuter. efter kasnke jag drar å gymman, men de är inte säkert, men jag tar me mig grejerna dit så får vi se!
nåja  måste kila nu!

AIK LEDER ALLSVENSKAN! ♥

AIK leder nu allsvenskan med 1 poäng!
AIK har nu 41 poäng å göteborg har 40!!! jag tror verkligen AIK kommer ta guld i år ! å som alla nog vet kommer de vara lite "svenska cupen" matcher nu framåt ett litet tag! så aik kommer leda serien ett tag till ;) nästa aik match är den 6e, men de är svenska cupen sak! så nästa allsvenska match för gnaget är den 14! den får man jö inte missa!!!
KOM IGEN GNAGET


home sweet home!

hejhej!
nu har jag kommigt hem! eller okej, de va ett tag sen men iaf!
skolan idag va helt okej! som vanligt typ! iaf. efter skolan drog jag josefine å mathilda till stan snabbt för josefine skulle köpa nå byxor.  iaf, nere vid Åhlens skulle jag köpa en snygg väska, men när jag kommer fram till kassan å sätter i mitt kort står de att de är "gammalt" jag bah; HALLÅÅÅ????!!! :O å sen kom jag på att mitt nya kort är här hemma, att de har varit här fett länge men glömty bort de! hahahah. så imorgon ska jag köpa väskan!
clara kunde inte ses idag. hon skulle typ till frisören sen skulle hon på nå möte typ elevmötesak. jag vet inte men iaf. å gymmet blev inte heller av. de här är fan illa!!! men jag ska nog snart ut i garaget igen å sen vet jag inte... jag måste iaf till gymmet nångång... menmen
imorgon kanske jag ska träffa mikaela. en anledning till varför jag måste ut i garaget idag. efter som jag inte kan imorgon liksom. å vi åker fredag morgon! xd
nej nu ska jag gå! ha de bra !

RSS 2.0