Göteborg välkomnar AIK imorgon

AIK spelar imorgon mot göteborg på borta plan. Allso i Göteborg. Det skulle varit otroligt roligt att vara där och se men biljetterna va redan slut när vi tänkte på de. Tråkigt. Men istället ska vi se årets viktigaste och kanske den bästa matchen i år, på Etage. Resturangen som ligger över mc donalds imorgon! Det kommer bli rikigt roligt att sitta där med alla Gnagare och se vårat lag göra det dom gör bäst!
Imorgon klockan 15.00 är de avspark för den viktigaste matchen i år ! Om det blir lika eller om AIK vinner den matchen har AIK vunnit SM guldet 09! Och de skulle varit stort. Om jag ska vara helt ärlig tror jag att AIK kommer att ta hem de här. Läs i tidningarna, läs över allt, kolla bara på dom. Hur dom spelar, hur dom är som lag. AIK är obesegrade! AIK har kämpar glöden. Jag tror verkligen på AIK imorgon. Och de tror jag att många gör! Det kommer vara otroligt roligt att se matchen på Etage imorgon som sagt.
Och de kommer vara otroligt roligt att se AIK spela mot Göteborg nästa vecka fast cupfinalen. Grejen är att då ska jag och Mathilda upp och se den matchen på Råsunda. Stå på Norra nedre. längtar! (a)
Hihi! Kom igen Gnaget!


Bästa låten just nu!


de va Mathilda som tipsade mig om den. Jag älskar den <3

GGN

hejsan.
Idag så skulle jag gå upp 10. Men de gick inte så bra. hehe. Men Linnea ringde och väckte mig halv 11 iaf! :) hehehe. Jag gick upp och fixade mig osv, sen åkte jag med Daniel Maja Jakob och Malte till GGN. De va rätt mkt folk där kan man äl säga ;) haha. Vi va först vid hästskon och kollade lite. Sen gick jag till Linnea och snacka lite med henne... hehe. Sen skulle Maja och Daniel gå till depån och jag förljde med. De va jobbit att gå. men iaf :p hehe. Efter ett tag drog vi typ hem. Vi va helt skut. Iaf jag och Maja, hahaha. Sen drog jag Maja och Daniel till Max och köpte hem mat. Gott som fan.
Nu har jag badat typ i en timme och ska nu äta mat. Trött som fan. Men va händer ikväll egentligen ?
jaja. pusshej

Godnatt

hej igen,
nu va klockan halv 2 och jag ska snart stänga ner och läsa sen ska jag sova..
Ikväll har de varit rätt så lyckat fast jag trodde att de skulle suga. hehe. Jag drog hem till Maja och Daniel. Där va de lite folk osv. Vi såg på Idol osv hehe. skojskoj vid 22.50 tog jag bussen in til stan vid södervärn ungefär och träffade jocke mellin. Vi gick in lite i södervärnshallen osv. De va typ basket/innebandy/fotboll där. alla hade klätt ut sig osv :o de är jö halloween nu så. Jag vet ärligt ite om de är imorgon eller idag. hehe. men men. (a) Glad Halloween vilket som!

Efter stan åkte jag hem till Daneil igen. Då hade dom åkt och de va bara Daneil Tobias(böder) och Maja kvar. Men vi hade trevligt. hehe. jag kom hem för ett litet tag sen. Tobias med :p Jag har käkat lite pizza nu. Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova.
Imorgon ska jag ut till GGN jag har ingen aning om vart de är eller när de är men de märks ;)haha. de är väl där de brukar vara (a) hehe. brukar inte vara på de så ofta! hhehehe
menmen, nu ska jag läsa lite sen sova. Puss och Godnatt!

Fredag!

hejsan alliopa!
Nu va de äntligen Fredag! Skönt att slippa skolan nu i nån dag! Idag i skolan hade vi först idortt. jag Josefine och Lucas gick till P18 för vi skulle ha idrott där. Vi kom typ en kvart sent ? vi suger! haha.
Iaf, i eftermiddags hade vi elevensval och jag och mathilda hade "luciakör" haha. de va skoj! :) hehe(a)
Efter skolan drog jag josefine och mathilda till stan osv. Sen stack mathilda och jag och josefine gick lite på stan. Vi träffade Julia och Annie så när josefine drog stannade jag kvar lite med dom. hehe, Daniel hämtade mig i stan för han skulle oxå p bolaget. Men när jag satte mig i bilen ringer mtahilda och säger att hon misat bussen, varför blev jag inte förvånad ? -.- haha<3 Iaf vi hämtade upp henne sen drog vi hem till mig. Dirket efter åkte jag hon och mamma in till stan. När vi kom in drog mathilda till bussen och jag köpte jeans tights på vila, dom ser ut som vanliga jeans! Och så köpte jag ett par "strupbyxor" snygga!! :) hehe, Inne på BikBok köpte jag lack leghins, så jävla snyggt (a) Och på Cubus köpte jag en snygg tröja! Tack mamma!:) hehee
Ikväll ska ajg troligtvis till Daniel och Maja, de va nå folk där så. Ska väl bli skoj. Jag ska kanske in till stan lite snabbt oxå och träffa Jocke. hehe. roligt (y)
jaja. nu ska jag gå
Ha en bra Fredag!!!

twilight

hehehe hej igen
förlåt, men jag är helt förälskad i böckerna. Så himla sent men iaf. De började med att jag inte tänkte läsa dom för dom va så jävla tjocka. Sen nu i Måndags började Mathilda läsa lite up 4an och jag blev helt åååh. Så aah, nu har jag börjat läsa 2ans :p haha knas! xd  Men den är jätte bra, så ni som inte läst dom, gör de!
hehe. Men iaf, Ikväll har inte de hänt så mkt. Jag såg på Ghost Whispere och sen kom Josefine. Vi snacka lite och satt vid datorn. Sen kom Jonas och Hampus hit och vi stod typ och snacka uatnför :p hehe, sen drog typ alliopa :p
jaja. imorgon har vi gympa i skolan så jag och Josefine ska gå till p18 vid 8 (y) eller, vi ska fakstkt gå härifrån kvart över 8, eftersom alla andra åker från skolan kvart över 8, och dom åker seeegt :p hehehe. Sweet med lite sovmorgon iaf (a) haha, nåja, nu ska jag nog borsta tänderna osv, sen ska jag gå och lägga mig och läsa!!!
haha. helt galet, men Godnatt!

bajen fotboll finns inte längre

bajen hockey har aldrig funits!
haha. okej, rolig rubrik (y) jaja, hej på er alla!
idag va de skola då. Först hade vi engelska och de sög. Sen hade vi no men vi kollade mest på gymnasie valet.. hehe. kollade lite, hittade ett som verkade roligt i gbg, men vet inte.. hehe, men om jag verkligen inte hittar nått ska jag gå på donner medie tror jag :p pusspåde
Iaf, efter skolan drog jag och linnea till stan. Hon tittade på olika jackor osv, hon hittade en jäte fin nere på intersport men den kostade 4500 eller nått :o liiite dyrt kanske ? :p hehe
Iaf, när jag kom hem har jag käkat och dampat med tobe, fan va cp han är XD hahaha älskar honom ändå! -.-
haha. :) iaf, nu ska jag gå. Ha de gött
pusshej

Onsdag!

hejsan. idag hade jag sovmorgon vilket va riktigt skönt! Jag skulle till tandregleringen eller va de heter för att kolla min tagdställning vid 9, så jag sov till 8 :) de va skööönt! heheh. Mamma skjusade ner mig och sen tog jag bussen upp till skolan. Så nu ska jag bara ha min tandställnig i en månad till vilket är typ 1000 ++++++!!! :D hihi(a)  Iaf, när jag kom till skolan träffade jag Mathilda och Rasmus. Vi snackade lite eftersom vi hade rast. hehe. Sen gick jag och Mathilda in och Rasmus fick stanna ute XD hahah :D
Iaf, har nog inte gjort nå speciellt i skolan idag :o hehe, men de va varit helt okej. hehe
När jag kom hem från skolan igen så va jag tydligen ensam hemma :o haha, jag trodde mamma skulle va hemma men nej :p jag satte mig i soffan och såg lite på gossip girl osv. Sen skrev Kampo till mig på msn, Fy fan va jag saknar den kvinnan!!!! <3
Ikväll ska jag bara ta de lungt. hehe, men nu ska jag gå för jag ska spela dam med Jonas genom msn ;) haha, de va så länge sen. Saknar honom med!
idag får ni till och med en dagens outfit ;) hahaha




"utekläder"

"innekläder"



sussade hos Mathilda

hejsan!
förlåt för dålig uppdatering igår. Men måndagen va helt super! Jag kom jö hem med båten sent på söndag kväll. På måndag hade guteskolan studiedag så jag skulle till Klinte skola. men bussen jag skulle ta halv 9 gick inte. Så jag drog in till stan och mötte utt Mathilda. Den lilla gullungen hade åkt in till våran skola:p hehe. Vi käkade snabbt på donken sen tog vi bussen som gick halv 10 till Klinte. Jag gick till kilnte skolan och Mathilda till maxmorgan. hehe. När jag kommigt till skolan mötte Sandra mig osv. hehe. Dagen på Klinte vaiaf rolig. hehe. Efter skolan drog jag hem till Mathilda i Sanda. Vi hade mys. Julia och Miriam ( hennes syster) var med där och vi hade skoj som fan. Satt och skrattade vid matbordet. Sen gick vi till hennes rum och hon läste lite ut Twilight 4. hehe. den va bra så nu har jag lånat Twilight 2 för att läsa ;) hehehe (a) Iaf, dom hade sån där utbytesstudenter hemma hos dom så vid matbordet när alla va där satt dom och snacka massa engelska. Jag förstod jö va dom sa osv. men jag sa ingenting själv (a) hehehe.
Senare på kvällen orkade jag inte åka hem så jag sov hemma hos Mathilda! :) De va sweet! jag va svin trött så när vi skulle sova läste jag lite och sen somnade jag :p hehe.
Idag va de skola igen då. Först hade vi svenska. Vi jobbade med analysen. Jag blev typ klar, men jag ska motivera lite. Men de ska jag göra lite här hemma :p hehe. Ska lämnas in på Fredag! Sen hade vi hemkunskap. Haha, vi hade svin kul! Vi lagade nåra olika pajer. Typ hallon, blåbär, äpple osv :p hehe. Jag och Gry lagade Hallon! den va fett god men den godaste va någ blåbär :p hehehe. Iaf, under lektionen hade vi massa mjölkrig osv. Haha skoj va de iaf. Jag ramlade på golvet när jag skulle springa ut för de va så jävla halt XD haha svin kul (y) hahaha
Nåja, jag kom typ hem nu för ett litet tag sen. Så jag ska nog läsa lite nu och barata de lungt. jag är så himla trött :p hehe. Pusspåer!

FAN VA SKÖNT!

hejsan!
Nu sitter jag i soffan hema hos Robban och Åsa. Tobias skjusar nu Tamaa till pendeln osv och pappa och alla kommer sen. AIK matchen mot hammarby va jävligt rolig att stå på norra och se! Fan vilken känsla! När Gnaget gör mål och när alla tar i för att sjunga för vårt stolta AIK ryser hela jag!!! helt galet!
Matchen slutade 2-1 till Gnaget! <3 Första målet gjordes av AIKs Flavio i första halvlek. Andra målet gjorde hammarby i andra halvlek och sen kom Gnaget med ett till mål i mitten va andra halvlek! Så jävla skönt. De va Pavey som gjorde. Asso fy fan va kul de va. När Pavey hade gjort målet sprang han till norra och typ upp på stängslet. Precis där vi stod typ. Hela klacken va helt galen och typ svin många sprang fram och alla hoppade och sjöng och skrek osv. Asso de va helt galet!!!
Haha, iaf, De va skoj och helt klart värt att gå!
Ikväll åker jag med båten hem. Den går klockan 8 så jag kommer hem närmare 12 eller va de blir.. hehe roligt (y)
Imorgon så har vi (Guteskolan) studiedag så jag ska åka till Klinte skolan (y) hehe. roligt roligt! Men iaf, Nu ska jag gå. Ha de gött!!!<3


SM-GULDET NÄSTA!?! :D<3

påväg.

hej och godmorgon!
Igårkväll när vi hade åkt hem så satt vi i vardagsrummet och spelade poker. Jag Daniel Robban pappa Tobbe och Tamara.  Skoj va de . Mamma hade gått och lagt sig och Maja och Åsa tittade på. Haha jaja. Pappa vann allting osv.. Fast han va en "fullgubbe" ;) haha. Efter hade vi väldigt roligt. Satt och pratade om allt och inget!!! Fresten, Vi i släckten på pappas sida. Allso hans syskon + barn ska kanske åka till Mallis eller hur de stavas, om 3 år. När jag är 18 osv ;) De skulle varit så jävla roligt!!! Vi va där för ett tag sen. När jag typ va 3-4?:p hehe. skojskoj!
Iaf, nu sitter jag Tamara och Tobias i bilen påväg till Solna för att se på gnaget match!! De ska bli skoj de me :p Jag sitter bak och Tobias kör :p heheheheh
jaja. nu ska jag gå. Ha en bra Söndag!



barndomen

När jag satt i husbilen påväg hem till robban och åsa satt jag bak själv och hittade en låt som påminde mig om när jag va liten. Helt underbart! De jag minns mest när jag hör den här låten är stunden då jag satt i baksätet i bilen påväg till Idre. Jag har för mig att de va Daniel som satt brevid mig i mitten allso. Och tobias till vänster. Och jag satt då till höger mot dörren liksom. Så satt jag och hörde på den här låten i sån där cdspelare men hörlurar. Så satt jag och sjöng med liksom, ganska högt eftersom jag ville höra kin egna röst XD hhaha så smart (a) Och Tobias och Daniel blev sura och sa åt mig att hålla käften XD haha. Och som sagt, de va ett tag sen så jag va ganska "liten" Kanske 4-5 år ? :) haha. Saknar barnsben som fan!!!
men här är låten jag lyssnade mkt på!!!

haha, underbart!!! :)

dåligaste täckning!

hejsan!!!
Kunde inte blogga något igår kväll. Eller jag kom inte in på internet överhuvutaget -.- Jag va nämligen hos Robban och Åsa på landet och de finns ingen täckning där.... Jätte drygt men..
Igår kväll hade vi iaf skoj. Dom drack osv och vi såg på idol och så lite. Vi hade mys och de va skoj. jag gick och la mig ganslka tidigt. Men iaf :p hehe.
Nu är vi hos farmor och farfar. Farfar fyller år så  vi firar honom. Många släcktingar är här osv. Jag känner inte ens hälften :o hehehe (y) Men vi kom hit vid typ 2 och har ätit massor och käkat tårta osv. Haft allmänt trevligt bara.. hehe:p De är roligt att träffa kusiner osv oxå!
Just nu sitter jag i nå rum bort från alla andra :p haha. roligt (y) Men eftersom farmor och farfar inte bor så långt ut på landet som robban och åsa gör finns de täckning. Så jag va tvungen att gå in (a)
Jag vet inte rikigt när vi sticker här ifrån. men de märks liksom :p hehe
Imorgon ska jag och Tobias till Solna och se när AIK möter Hammarby på Råsunda. De ska bli skoj som fan! Jag vet inte om Tamara me ska med. men de märks oxå!!! Hehe men grejen är att hon är Bajare och vi ska stå på norra nedre (y) haha. roligt för henne ;) Men iaf
Nu ska jag nog gå.. Skriver kanske senare. Annars skriver jagväl när jag kommer hem eller något på söndag allso! :p Jag har jö ingen täckning hos robban och åsa så jag kan inte uppdatera nått då!
Jaja. Hejdå och ha de så roligt (a)

ÅÅÅH


äntligen! :D

hej igen!
Nu sitter jag i husbilen igen. Men de är bara mamma och pappa här... Daniel Maja och Tobias åker med Robban, min farbror och min kusin Tamara.. XD haha, vilken dss ;)
Iaf, vi åker nu ifrån skärholmen osv. Jag och mamma har gott omkring lite och kollat. Jag har köpt nya skor. Jag ska jö lämna tillbaka dom som är hemma. Så dom nya stövlarna gillar jag bättre och dom är skönare och lättare att gå i ;) haha. iaf, jag har köpt mina älskade brillor nu oxå! Helt lycklig!hihi^^
Jaja. nu ska vi hem till Robban och Åsa på landet. jippie (y) hehe. Nu ska jag iaf gå. Sa kolla lite på plugget osv. Pusspåer
juste, när jag ändå va i skärholmen köpte jag en frapino. Dom är så himla goda!!!


husbilen (y)

hejsan!
Just nu sitter jag i husbilen. Daniel Tobias och Maja sitter och spelar kort. Just nu spelar dom finns i sjön XD löl! ;)
Iaf, på båten satt vi oxå å spelade massa. Jag orkade verkligen inte plugga + att jag villa ha internett men de fanns inte på båten -.- Så jag ska egentligen plugga nu... hehe. men de kommer snart ;)
Vi ska typ åka till Skärholmen nu. Där jag praoade med Tamara i en Telia butik ;) Skojskoj. DÄr ska jag nog köpa mina brillor :D hehe
Nåja. nu måste jag nog plugga -.- Eller spela kort ? ;)
haha.
jaja Pusshej!!!

Båten

hej och godmorgon alliopa!
Nu sitter jag på båten osv. De är ganska mkt folk här, och folk man känner.. men jag ska plugga hela tiden typ så... -.-
Har inte så mkt at skriva. Såjag skriver när jag kommer fram! PUsspåer!!

Godnatt

Skrier godnatt nu fast jag kommer nog inte somna nu på ett litet tag. Men jag borde försöka iaf eftersom jag ska upp klockan 5 imorgon typ :o Vill inte. men...
Som sagt så har jag slingat mitt hår. De blev sådär. Mamma gjorde själv, utan mössan allso för jag orkade inte sitta me den på mig och de gör så jävla ont... Men de blonda blev på "överhåret" typ bara vid benan. Men iaf, ska färga de snart igen hoppas jag!
hehe. Men nu ska jag iaf sova.
Puss Godnatt

jaha..

då ska jag lämna tillbaka mina stövlar... orkar inte berätta varför osv. men... Dom åker tillbaka på tisdag.
Jag ska snart skölja ur mitt hår för jag har precis slingat de, hoppas de blir bra (a) hehe.
Sen ska jag åka med Maja och Daniel till Ica Maxi.
KSa bli skönt, vill snacka med dom. och Maja förstår alltid!!!
jaja. nu ska jag gå.
Pusshej

va ska man göra?

vill bort här ifrån
bort från de här jävla dårhuset
bort från de här helvetet
jag orkar inte vara här
de är ett jävla helvete
jag vet att dom bara bryr sig
men jag önskar
att dom bara inte brydde sig så jävla mkt
jag vill kunna göra va jag vill
jag vill kunna ha en egen jälva åsikt
vill bort här ifrån nu
långt åt helvete!
de blir för mycket
vi behöver komma ifrån varandra nu
vi behöver verkligen de
vi bara skriker på varandra
de funkar inte
jag orkar liksom inte
de blir för jobbigt
de tar som fan
jag skulle göra mkt,
för att få åka här ifrån nu ett tag
skulle vart helt underbart
snälla
förstå
vill
verkligen
bort
.
.
.

pusspådi

Har köpt:


Stövlar från Din sko för 550:-

Ska köpa:

så jävla snygga! :o

nya skor (y)

hej igen!
Dagen va helt okej ! Jag drog in med mamma till stan för att köpa mina skor. Men när jag kom dit kolla jag på lita andra osv. Så jag kunde verkligen inte bestäma mig :o Så jag la undan dom ingen och gick och letade efter såna där glasögon som typ många har. Sånna 'är så jävla snygga och jag har länge velat ha sånna. Men de va typ slut överallt :o Senare kom Sandra in till stan igen! Och mamma åkte hem. Vi gick till Din sko igen och kollade på olika skor till mig. De låg fullt av stövlar överallt!!! jag fick verkligen panik och va nära på att börja gråta :o Vi gick och kollade lite i andra affärer oxå osv. Vi fikade, tog varsin macka osv. De va sweet! Sen besämmde jag mig för att köpa skorna jag la undan iaf. Dom satt lite obekvämt, men de va de ändå värt. bild kommer sen! hehe :) jag tror dom blir lite skönare sen oxå!
Iaf, jag drog hem vid halv 6 ungeför och har sett på tv osv. Snart ska jag packa och mamma ska slinga mitt hår.
Imorgon åker vi jö. Roligt roligt. eller nått?! Lite roligt, för mormor ska va hemma hos oss hela tiden tydligen XD haha. Ta hand om katterna osv! (y) LoL ! XD jaja (a)
Nu ska jag gå iaf, måste packa innan päronen bli sura (a) PUSSPÅER!
och alla som ska till rindi får ha rikitigt roligt!!!



någon som är vaken? (a)

hejhej
jag vaknade nu för ett litet tag sen. Förstår inte varför jag inte kan sova länge ? XD helt galet men iaf! Iag vet jag inte rikigt va som händer idag. Jag vet bara att jag ska slinga mitt hår igen, haha, jag har gjort de nåra gånger nu men iaf. Vill ha lite ljusare. Fast de är egentligen inge bra, för jag har redan slitet hår :'/ Jag måste klippa de, men jag börjar jö få långt hår nu :( haha. jaja.
Imorgon åker jag mamma pappa daniel tobias och maja till fastlandet. Vi åker med den tidiga båten så jag ska inte på rindi.. De suger för jag ville verkligen gå med Mathilda!!! jaja, jag får hoppas jag får kul på båten?? ^o) tror inte de, för jag ska plugga engelska och svenska. De suger... Jaja. Vi ska iaf åka till fastlandet för att min farfar fyller år. De suger, men ska bli kul att träffa kusiner osv..
Angående AIK matchen på söndag med Mathilda så blir de inget. Vi kunde inte fixa de. Men därimot så ska vi gå på AIK-Örebro på Onsdag. 2 nackdelar..
1. Inte lika rolig match eftersom Örebro suger -.-
2. De är på Onsdag så vi måste ta ledigt från skolan 1 eller 2 dagar.
(Matchen spelas sent så jag vet inte om vi hinner hem med senaste båten :p)
Iaf, Mathilda får av sina föräldrar så nu är de bara jag som måste tjata på mina (a) Om dom inte säger ja, så dör jag....
jaja. Nu ska jag upp och äta frokust!
Ha en bra dag!

godnatt

nu ska jag sova.. Jag va förut ute på en promenad, de va väldigt skönt faktiskt. jag gick ett varv runt vibble :p Iaf, när jag kom hem hade jag missat en halvtimme typ på Greys Anatomy, men aah, såg klart de iaf! XD hehe. Men nu ska jag sova. Just nu skirver jag med Mathilda och vi försöker fixa hur vi ska öra på söndag när matchen är... grejen är att hon inte kan ta båten på morgonen för då kommer vi till matchen när den typ är slut -.- Och hon kan typ inte ta båten på Lördag kväll för hon har ingenstans att sova.. :( Någon som vet hur vi ska göra, hör av er! De behövs verkligen! (a)
jaja, nu ska jag skriva lite sms med folk sen ska jag sova. Puss och Godnatt!

segt ?

hej igen!
Varför är blogg.se så himla segt för? jag blir galen! :o
Sandra och Emma drog nu för ett tag sen och pappa och Daniel har komigt hem. Jag vet inet rikigt va jag ska göra ikväll. Jag tror jag kommer gå ut ett tag för jag har rikitigt ont i mitt huvud och jag är jätte varm... Hehe, Senare ikväll är de Greys Anatomy. De är så bra! :'D dör helt klart!!! hihi ^^
Jag vet ärligt inte va jag ska skriva. Men haha
Jag vill till AIK-Hammarby på Söndag med Mathilda. De skulle varit så jävla roligt. Men jag vet inte om hon kan.. Hoppas hon kan. hoppashoppashoppas! jag ska troligtvis gå med Pontus oxå. Men vill att Mathilda ska med oxå!! Men grejen är att jag inte vet hur jag komer dit efetrsom vi ska till min farfar på landet osv.. Måste ta buss men vet inte om de går någon. Hoppas bror ska dit med, då kan jag åka med han (y)
haha. Nej nu ska jag nog ut och gå lite.


stan

hejhej
jag kom nyss hem. Jag Sandra och Emma har varit på stan. Skoj har de varit! :) Sandra hittade ett par uggs för 600:- som hon köpte och jag hittade svin söta stövlar på Din sko som jag ska köpa imorgon för 550:- :D jag ska betala 300:- och pappa 250:- eller va de blir! (a)  Överlyckliiig. Men där rök hela min månadspeng så jag kommer inte ha nå pengar den här månaden heller... Jag vet, får fett lite pengar men han betalar mobilen + att jag får lite pengar då och då. Så jag är nöjd! :) hihih^^
Iaf, Jag sandra och emma är nu hemma hos mig och dom fixar sig som f*n, dom ska tydligen dra och bowla med familjen ;) haha. Då måste man jö va snyygg som f*n ;) hahah:D
Iaf, jag vet inte rikigt va som händer ikväll för min del, men de märker vi! nu ska jag iaf gå.
Puss och ha en bra kväll!!!

hemma igen :o

hejsan. Nu är jag hemma igen. Jag gick jö till Josefine igår kväll och vi hade rikigt roligt. Men vem va de egentligen som ringde på Dolt nummer ? nej, fan ingen aning :o ;) hahhahah. älskar dig josefine!
Jag skulle egenligen sova hemma men jag vart så gimla trött när jag va hos josefine och orkade inte gå hem så jag sov där isället! Men vi hade roligt!!!
jag kom hem nu för ett tag sen osv. Jag har käkat frokust och ska snart upp och fixa iordning mig. Idag ska jag va me Sandra. Jag vet inte vart eller när, men de löser sig ;) haha
jaja. nu ska jag gå.
Puss

hejdå

Nu ska jag snart dra till Josefine :)
Jag städade nyss mitt rum så nu kan man se golvet igen (y)
jaja. skriver igen när jag kommer hem
pusspåer

stan idag

hejsan.
stan idag då. De har varit skoj som fan. De började med att Jag och Mathilda inte fattade att vi skulle åka samma buss. Så aah, vi bah: vart ska vi ses ? blablabla XD de va skoj (y) Iaf, När vi kom fram till stan så gick vi omkring lite. Sen skulle vi träffa Tarre på Gråbo. Så vi gick dit från öster. men vi hittade inte och fatta inte vart vi skulle gå. Så vi fick fråga folk vart vi skulle gå XD fan va vi suger. Haha, iaf, de tog 45 minuter att gå dit. När vi kommigt fram prata vi lite me han osv. Sen gick vi till Shell macken för jag skulle hämta pengar. Sen skulle vi träffa Jacob på A7 för nå biljetter som Mathilda skulle ha. haha. Sen gick vi till stan osv. Vi käkade på donken osv sen så solade vi solarium osv. Tog bussen hem halv 5 och nu sitter jag här hemma :p hehe, trevligt trevligt.
Vet inte rikigt va som händer ikväll, men någonting antar jag! :p Nu ska jag iaf sluta skriva! Ha en bra kväll!:)

mathilda älsklings!

hejsan!
Gårkvällen var lyckad. orkar inte berätta så mkt, har inte ti heller ;) men vi gick omkring lite i vibble och satt hemma lite osv..hehe. de va skoj iaf!

Idag ska jag träffa Mathilda på stan. Ska bli kul! jag har precis fixat smink och hår, men nu ska jag välja kläder. Kommer inte gå så bra, för jag kan typ inte se golvet :o De ligger kläder överallt och så igårkväll hittade jag två gitarrer, två högtalare, och en ljudförstärkare eller va de heter, i min säng :o Helt galet, så jag har bara slängt ner de på golvet. Vet inte varför dom ligger i mitt rum :o
nej, nu måste jag försöka hitta nå kläder ;)
ha en bra dag alliopa!:)

lagat mat :o

hejsan.
Ikväll va de jag som fick laga mat till mig och Tobias(bror) haha. De gick väl ganska bra.
pappa va ute och fixade med husbilen och han var och jobbade. Samma med mamma..
Så jag lagade kyckligfilé med potatisgratäng och gräddsås. De va fett jobbigt och jag visste inte att laga mat va så himla strässigt XD haha. Men de gick väl rätt bra. men jag hade ingen fläckt och de va sån där rök sak i hela huset när Tobias kom hem XD så vi fick vädra ;) hahha. jag äger (a)

såhär blev de iaf, ser kanske inte så gott ut men de va de ;)

Ikväll ska jag nog dra ut ett tag. Drar nog till nån kompis eller va de blir. Orkar inte sitta hemma hela kvällen oxå. Jag har varit hemma i 2 dar och måste ut lite ;) jaja
hehe
Nu ska jag gå.
Ha en bra Kväll!!!

helt galet

sitter nu på msn och skriver med Kampo! Det är helt galet. Jag sitter typ och skriker och hyper väntilerar i soffan! :o Åååh, va jag har saknat heenne, eller de gör jag jö ännu! :( shit, fattar ännu inte att hon är borta från ön och att hon ska va borta väldigt länge till! :o asso de är helt galet. jag vet inte rikigt va vi skriver om men de är galet. jag saknar henne så jag dör snart... shit va jag dog när hon loggade in! :'D aaaah, jag är helt glad. sitter och skakar och skriker XD AAAAAH JAG DÖÖÖÖR!
jaja. nu måste jag  gå. ska skriva med KAMPO sen ska jag fortsätta se film
pusspåer


Ingen Rubrik.

hej och godmorgon alliopa!
jag vaknade väldigt tidigit idag. men jag gick jö och la mig ganska tidigt igår ;) haha.
Idag vet jag inte va som händer.. Jag tror nästan att jag bata ska va hemma och plugga. Måste fixa Svenskan och Engelskan. Jag kasnke frågar Maja om hon kan hjälpa mig med engelskan :p De kan jag behöva :p hehe.. :)
Imorgon ska jag iaf träffa Mathilda på stan! Ska bli skoj! De brukar inte hända att vi ses på vardagen :o Vet faktiskt inte varför men :o De ska iaf bli skoj! <3
jaja, nu ska jag gå.. Pussshej! :)

bara 20.12? :o

hejsan.
Jag har verkligen inte gjort någonting idag :p som sagt har jag hyrt film och för ett tag sen såg jag på Wallander. Den va bra osv. Sen har jag bara sett på 5an och skrivigt med Andreas på msn XD haha. Jag har sett Greys Anatomy, One Tree Hill och Gossip Girl. Allt va bra som <3
hehe. Jag ska faktsikt snart sova :o jag är verkligen hur rött som hälst.. Klockan är nåra minuter över 20, men de känns som den är typ 22? XD helt jävla galet :o
Imorgon vet jag inte rikigt va som händer... kanske hör med någon om att dra till stan eller något?
Jag har ingen aning, men jg vill inte bara vara hemma :p hehe, de hr jag varit för mkt nu ;)
Iaf, nu ska jag nog gå upp i sängen, lyssna lite på musik, kolla runt lite på internett och sen sova.
Pusspåer och Godnatt!

film dag..

hejsan.
Igårkväll badade jag och somnade såklart :p sen gick jag upp satte mig vid tvn och somnade där med. Jag va svin trött igår :p Senare gick jag upp och sov. Klockan va väl där runt 10?! :P
Imorse vaknade jag ungefär halv 10 tror jag... De ända jag har gjort idag är att se på tv. Jag va förbi macken med mamma förut och hyrde en film och köpte chips och dipp.. Känner mig rikigt fet när jag svullafr i mig de ;)
iaf, filmen jag hyrde hette Dumpa Honom, den va fakstikt riktigt bra.. Igår kväll hyrde jag med en film som jag aldrig såg, då hyrde jag Wallander vet inte vilken, men de märks :p hehe.
Bror hade oxå hyrt nån film. Tror den hette The brothers Bloom eller något :p hehe. Ska väl se mera film idag antar jag.
Nu är de iaf Höstlov vilket är rikigt skönt. Slippa skolan och stessen i en vecka.. :)
På Fredag ska jag och familj upp til fastlandet.. Min farfar fyller år -.- vet inte om de ska bli kul eller inte ?
jag vill iaf till AIK-Hammarby på söndag med Mathilda. Isåfall får de väl bli att vi ses på T-centralen eller något! :)
Iaf, nu ska jag se en till film.
Ha en bra Söndag.
Pusshej

hemma igen..

hejsan
jag och Linnea tog som sagt bussen ut till henne. Vi gjorde inte så mkt, såg på film och typ chillade :p Vi va förbi Sandra oxå. Skojskoj
Iaf, Tog bussen hem vid 11.45 eller nått sånt. hehe, hemma hoppade jag i badet osv och sen va de bara iväg och jobba -.. Nu är jag hemma och sitter och ser på Tjenare Kungen på 5an.
jaja. är inte på bästa humöret, är jätte trött... Skriver imorgon
Pusspåer

Linnea

hejsan. Nu sitter jag och Linnea hemma hos mig.
Skolan idag va skoj. Först idrott, vi hade färsta stark/kondition träning :o de va svin jobbigt :o heheh. Efter de så hade jag muisk. Jag sjöng på musiken, ni vet den där 'Heavens on fire' haha., fan va jag ägde ;) haha.
iaf, efter skolan drog jag Mathilda Linnea och Josefine på stan. josefine sprang iväg och gick med hennes mor. Jag köpte ett par nya stumpbyxor (y) sweet
Iaf, nu är jag och linena hemma hos mig. Vi ska snart ta bussen till Linnea. skoj ska de bli
Imorgon ska jag jobba på macken.. Tobias ska köra rally så jag måste jobba -.- hehe. menmen, får cash iaf ! Menmen, ska gå pusspåer
ha en bra FREDAG!!!!

första dagen med buss :o

hejsan. jag måste snart dra men jag tänkte bara skriva llite kort :p
haha. iaf, idag är de Fredag. Sista dagen sen är de Höstlov. Fy fan va skönt de ska bliii! <3
jag ska faktikt åka bussen till skolan idag. De är fäörsta gången från före sommarlovet eller va man ska säga. (allso, förra gången när jag åkte buss till skolan va före sommarlovet ) XDhehe. jaja. Ska bli "spännande" ;) haha. not . XD
jaja. nu mummlar jag lite (a) heheh
Jag vet fortfarande inte va som kommer hända efter skolan. De får vi se. jag måste prata me mamma osv..
jaja. nu måste jag verkligen dra :o
Ha en bra skoldag!!!


imorgon

hejsan.
Sitter nu i rummet. Tog ett bad nyss

så känner mig fräch igen (y) 
Imorgon vet jag inte va som kommer hända. Är helt förvirrad :o
Jg ska sova hos Linnea imorgon. Men min mamma har fyllt år.
Och vi ska ut till morfar å mormor och fira morfar och mamma imorgon, men ärligt talat vill jag inte följa med "/ men vi får se hur de blir. om Linnea åker med eller om jag skiter i de! hehe.
Jag måste förbi stan lite imorgon med. Måste ha nya strumpbyxor (tunna) och även en sak till som jag inte kommer ihåg för stunden XD haha. jag är så himla seniiil!
jaja. nu ska jag gå.
Skriver godnatt nu för jag vet inte om jag kommer blogga mer :p
hehe. GODNATT!

hemma igen.

hejsan.
skolan idag va sådär.. tekiken sög som vanligt men iaf.. Efetr skolan åkte jag med Tobbe och Malte till väskinde. De sög oxå. Vi skulle hämta en växellåda och nån motor-hänga-upp-sak, hehe.
Sen drog vi till mekonomen och en svin snygg kille jobbade där (a) haha. Iaf, nu är jag äntligen hemma... Pappa lagar mat nu och jag ska snart äta.
Vet inte va som händer ikväll, jag ska nog bara va hemma. Jaja skriver senare eller nått..
pusshej

skolan skolan skolan , , , ,

hejsan. Jag har vaknat och fixat mig nu. Just nu sitter jag i soffan poch har precis ätit frukost. Senare ska pappa skjusa mig till skolan! sweet! :p
Juste, vi har fått skolkatalogen nu, och korten enskilt :p haha. De är väldigt vackert! :) hahahah. :p Men jag tyckte våran skolkatalog framsida va fett snygg ;) Älskar er tjejer <3
Iaf, idag efter skolan vet jag inte va som händer... Jag vill gymma men jag vet inte om jag orkar... hehe.
jaja, nu ska jag nog gå utt och fixa de sista, och borsta tänderna :p hehe. Vi hörs när jag kommer hem! :)

hos jacob

hejsan.
Skolan idag va skoj! Iaf med Josefine och Mathilda. Och självklart Linnea älskling då!:) <3
VI hade först bild, jag blev fakstikt ganska nöjd! :) Sen hade vi muisk. De va sådär... jaja, Efter skolan tog jag 51an med Mathilda Linnea och Jacob.
Nu sitter jag hemma hos Jacob. Vi har precis sett en film Flickvänner från förr den va jätte bra!:) Just nu är jacob ute och fixar ved eller nå? XD
hehe, sen ska vi väl se en till film eller någe? vet fakstikt inte men får se va som händer.
Pappa ska hämta mig senare! Iaf, imorgon är de skola igen osv. Jag vet inte rikigt va jag ska göra efter. Men de blir säkert nå bra! :) hhehehehe¨
jaja. ska gå nu! Jacob kom precis. Pussspåer

saknar Kampo! :(

!


inte gilla...

Kampo, du åker snart och vi kommer inte ses på 6 veckor ungefär :( fy fan va jag kommer sakna dig kvinna...
Du åker till Thailand i 3 veckor och vi kommer inte kunna prata i telefon eller skicka sms.. Sen åker du till Degerfors. Jag kommer sakna dig så jag kommer dö.. Jag kommer dö så jävla hårt. Utan dig är jag inte hel älskling! När du kommer hem måste vi ses direkt. Vill inte tänka på de. Börjar bara gråta! Jag vill inte vara utan dig i flera veckor. De funkar liksom inte. Jag klarar mig inte utan dig du vet! Du är de bästa som någonsin hänt mig. Du är som solen i rymden. Den ända. Den största. Den som betyder mest! Tanken på att du lämnar mig nu dom här veckorna tar kål på mig. Alltid när jag är med dig är jag som lyckligast. Alla minnen vi har är helt jävla underbara! Som vadstuck, eller på donken. Va jag än har gjort med dig har jag skrattat. Även om jag är på sämsta humöret får du mig att må som bäst! Jag älskar dig Josefin och jag kan inte leva utan dig. För du är hela min värld! Va du än gör, är du helt jävla underbar! De finns verkligen ingen som dig! Du är de bästa jag vet! Och kommer alltid att vara älskling!
Kommer sakna dig som fan bebo!

Glöm aldrig att jag älskar dig! De kommer jag alltid att göra!!! <3


lol bild på mig, men du är alltid söööööt!


blogg.se är seeeegt!

hejsan. uppdaterade inget igår för att blogg.se va så segt :p hehe.
iaf, Igår va jag i skolan som vanligt :p inget speciellt som hände. Efter skolan träffade jag jacob och vi dog hem till homom ett tag. Eller aah, Hemma hos honom såg vi film först . Först såg vi Johan Falk, Sen såg vi den andra :phehe. De va skoj. Iaf, sen kom hans bror när vi såg andra filmen och hahahah. fan va rolig han va XD iaf, Sen låg vi i sängen osv. Jag somnade (a) Sen satt vi lite vid datorn osv. Mamma hämtade vid halv 10 (a) När jahg kom hem så la jag mig i ängen direkt typ osv. Juste, matakuten va jö på tv. Haha. södervärn va med och jag såg Julia Sandgran! (y) hiihihi... Imorse tog jag moppen till skolan. Jag kom 10 minuter försent. Illa. men iaf, de va kallt som fan... XD
efter skolan drog jag å mathilda till stan snabbt. jag käkade lite på donken osv sen drog jag hem till jocke cedergren. skojskoj. sitter hon honom nu :p vi ser på gossip girl (y) hehehe, senare ska jag hem, vet inte när men iaf.
pusspåer

badat..

hejsan.
jag har precis badat. Jag vet, jag duschade förut. Men bada är fan de bästa jag vet! :o Liksom, man bara glömmer allt när man ligger där. Jag somnade som vanlig. Badade/sov i en timme. De va rikigt skönt! Snart ska jag pallra mig upp ur sängen och ta på mig en ansiktsmask. De va ett tag sen nu..
Imorgon skulle Kampo komma till stan men hon kunde inte, så de blir på Tisdag istället! :)
Så imorgon är de skola då, så jävla tråk men hoppas de blir bra! Efter solan funderar jag på om jag ska dra direkt till gymmet. De är inte så mkt folk där då osv. Jag hatar när de är massa andra där som ni kanske vet vid de här lagret! :p hehe.
Nåja, nu ska jag gå. Ha en bra kväll!


morning

hejsan!
Kampo och jag sov till lite efter 11. De va skönt som fan och vi va väldigt trötta.. När vi gick upp åt vi pizza (y) haha. de äger. Vi såg lite på tv osv.. Nu har jag duschat och känner mig fräsch igen!!!
Kampo och jag har sett på tv och suttit vid datorn och har haft skoj som fan! Jag kollade lite på facebook och såg nåra bilder från folrkace igår. Så lägger upp nåra. På mig dåra ;) haha. Pusspåer
Vet inte rikigt va vi ska göra sen. De märker vi ! vi ska iaf käka (y) inte pizza, jag lovar :D
haha. Jaja, här kommer bilderna osv

jag blev vänd..

efter jag hade rullat två varv-.-

jag höll på att ta jessica men mina hjul va typ knas så hela ratten vred sig och jag kunde inte hoppa i så jag...

...rullade igen...
hehe. de va bilderna jag hade från igår :p
pusspåer

1.50

hej igen!
nu har jag och kampo kommigt hem igen. Har träffat lite folk osv. Skoj vart de iaf! (y) När vi kom hem typ vid 1 så käkade vi pizza och sen nu ligger vi i sängen och ska vilken minut som hälst sova typ. Jag är verkligen hur trött som hälst! jaja. skriver imorgon! :) puss och godnatt

KAMPO ÄR HÄR!

HEJSAN!
nu är äntligen Kampo här! FETT SKOJ!
Möte henne i stan med buss osv. Vi satt på donken läge som fan med Linda Regina Ida och Farhia :) skoj va de iaf!
När dom drog satt jag å kampo kvar på donken. Vi satt där typ 2 timmar :o hehehe. vid 23 typ va vi svin trötta så vi ringde pappa och han fixade taxi. Som sagt , Pappa betalar ;) haha. iaf, när vi kom hem så har vi inte gjort mkt. Fixar ny bdb till mig osv. Så lägg till mig som vän bitches!!! gutemyr @bdb!
Love u!
Iaf, nu ska vi ut och röja i Vibble (y) pusspåerrrr

tiden rinner iväg

hejsan. Jag har inte hunnit uppdatera något idag för jag har inte haft tid :p
skolan idag va skoj. Vi hade först Irott me conny som vanligt. Vi hade innebandy, de va faktiskt roligt :) På eftermiddagen så hade vi elevensval och musik för mig :p skoj de me!:)
Efter skolan så mötte jag upp Sandra och Julia. Vi gick omkring lite på stan osv. Vid halv 6 tror jag, så åkte vi hem. Vi lagade mat. Eller, skärde grönsaker osv. Vi skulle käka tacos. sweet! Sen vid 6 unegär eller nått så fixade vi oss och lite. Vid 7 va de mat och efter typ vid kvart i 8 så skjusa Tobias oss + Josefine till puma (y) hahah de va så jävla tråkigt där ibörjan. Sen vid 10 eller nått så va vi i bollhavet och hade svin kul. Sen földe vi Josefine till hennes farmor. Sen gick vi tillbaka till puma. Vi hade skoj osv. Sen kom Josefine tillbaka. Hon hade tydligen tråkigt ;) haha.
menmen, Vi kom typ nyss hem. Kvällen va iaf skoj!(y)
Imorgon är de folkrace som sagt. Ska bli så jävla skoj. Men jag är väldigt nervös :o hehe.
iaf, nu ska vi typ sova. Godnatt
skriver imorgon :)

mycket att göra, mkt att tänka på.

hejsan. Dagen idag va helt galen. Jag drog till tandläkaren vid Gråbo vid 8 men precis när jag va utanför så ringde dom och sa att tandläkaren va sjuk. hehe kul (y) så jag fick beställa en ny tid i november eller va de va!
När jag kom till skolan hade vi engelska osv, de va rätt skoj. På klasstiden fick vi gå ner på mässan så jag å Josefine gick ner där. Vi fick vara där frn halv 11 till kvart över 12. Så de va rätt skoj. De va alla högby barn där idag typ. Men korv Kampo va såklart inte där -.- <3 Men de är iaf snart Lördag! <3 :D
På eftermiddagen hade vi teknik, så jävla tråkigt men iaf! Hehe.
Efter skolan gymmade jag osv och sen hem duscha och käka. Vid 6 ungefär hämtade Maja mig och vi åkte på mässan tsm. Jag vet fortfarande inte va jag ska gå, men de känns lite bättre nu när jag gick med Maja! :)
Och en kille spelade idag med. Asso han sjunger som en gud och är så himla söt. Jag blir heöt till mig när jag bara ser honom XD hahaha. härligt;)
Jaja. Jag kom hem för ett litet tag sen och nu ligger jag i sängen och ska snart sova..
Imorgon ska Julia och Sandra sova här och sen på Lördag är de folkrace, Dom ska stå funkisar så de är därför dom ska sova här! :)<3
jaja. ska sova. Ha de gött!

Ska sova...

...

godkväll?

eller va ska man säga ? ;)
hehe. nu sitter jag uppe i mitt rum .. Har väldigt tråkigt... Jag tittar på olika gymnasiym som finns... as jobbigt. De är fan de värsta i livet, att välja vilken linje man ska gå :o Jag är glad att de bara händer en gång allso!!!
Iaf, jag har kollat runt lite och visst finns de nåra roliga och bra. Men jag ve inte. De är så himla svårt! :(
har kollat på ett gymnasium i Göteborg, Kanske är något? eller arjeplog? Som min bror gick ? Nej, fan jag har ingen aning! :( Usch!
jaja. nog om gymnasium, jag får bara ont i huvudet när jag tänker på de! Jag har rikigt ont nu och jag känner mig jätte trött.. Så jag ska nog gå ner och ta en kopp té och se om de hjälper..
pusspåer

gymnasiummässa

hejsan.
skolan idag va skoj! (y)
vid 9 drog vi ner till rackethallen där de va mässa för att kolla på alla gymnasium vi ska välja. De gick inge bra för mig. Jag å josefine gick typ runt och käkade godis hela tiden . Träffade massa trevligt folk osv. jacob va där, Sebben va där. Hhaa. de va så jävla roligt. Jag körde nå stöt sak mot sebben. Man fick stötar som fan och de ökade hela tiden :o Föst vart de lika. Men jag skrek till varje gång de kom en stöt typ XD hela mässan hörde mig typ :p Sen vann han men de va inte meningen att jag skulle släppa. HAHA de va riktigt roligt iaf :p
Åkte hem vid halv 4. Jag Linnea Sandra och Mathilda tog kort oxå, vina bilder men jahg glömde dom in skolan -.-
Iaf, när jag kom hem lagade jag nudlar och såg sen på gossip girl . Skoj (y)
Jaja. nu vet jag inte rikigt va jag ska göra. Funderar på att dra till gymmet. men tror inte att jag orkar :p hehe
jaja . ska gå. Pusshej

helt galet!

hejsan!
skolan idag va usel. Ingen va på roligt humör, inte heller jag... Iaf, provet gick åt helvete. Jag fick 56 poäng av 100. HAHA jag blev iaf godkänd... hehe, (y)
Efter skolan idag åkte jag till stan med mamma och jag fick en svin snygg jacka för 1 700!! Älskar dig mamma!!! :D
Men nu kommer jag inte få/kunna köpa kläder på en månad -.- jaja. livet leker iaf!
Efter stan åkte vi hem. Jag åt och sen gick jag ut i garaget för att måla bilen. Jag va själv där ute så jag tog på hög musik och hade lite party själv ;) HAHA. Min bil är svin snygg nu! :D jjaja.
Längtar till Lördag som fan. Först folkrace sen Kampo! :D
Jaja. nu ska jag gå. Jag måste måla mina naglar. Jag ska ha svart nagel lack efetrsom jag har svart färg under hela naglarna -.-
Jaja. PUSShej

morgon

godmorgon alliopa!
skolan börjar om en halv timme.. jag har inte så brottom idag eftersom Tobias ska skjusa mig. Så jag kommer troligtvis till skolan vid 8 eller något sånt :p hehe. Han är så jävla seg! ;) Just nu sitter jag i soffan och ser på tv och äter frokust.
Idag har vi prov som sagt och jag hoppas de går bra. hehe. Efter skolan ska mamma ich jag gå på stan.
iaf, nu måste jag gå. Ha en bra dag!!! :)

äntligen!

hej igen!
Nu har jag äntligen läst ut min svenska bok!!! Nu är de bara so. Men jag har pluggat lite på de så kan de mesta!
iaf, göteborg vann över gais idag vilket inte är bra för nu leder aik bara serien med 1 poäng. men men. De kommer!;)
Imorgon är de skola igen. Jippie? hehe. Vi har först svenska och sen so prov... Som jag sagt ett antal gånger :p hehehe. Efter skolan ska jag nog på stan med mamma. Vi ska kolla på min vinter jacka !:)
jaja snart ska jag väl sova-. är rätt så trött :p
puss och godnatt!

hemma från skolan igen.

hejsan.
Fösta skoldagen på veckan är avklarad. Dagen har varit sådär. Lite upp och ner. I början va de skoj osv. Sen vid lunsch blev typ alla sura/ledsna. heh så jag med typ XD hehe. Iaf, i eftermiddags så skulle vi ha matte med jerry oh han skulle berätta lite om gymnasiet osv. Men han va tydligen sjuk. Så vi fick läsa boken som ska vara inne i morgon på svenskan, och plugga på SOn som vi har prov på imorgon oxå (y) ehehe. Vi fick oxå gratis the och nå godis sak. :p hehe. sweet de.
Iaf efter skolan gick jag mathilda och josefine lite på stan. Jag såg en jätte snygg jacka inne på Intersport för 1 700 kroner. Vill köpa men får se va mamma och pappa säger (a) hehe. Iaf. sen åkte jag typ hem. nu har Gossip Gild börjat.  Pusshej

godnatt

nu liger jag i sänegn och ska alldeles strax läsa lite sen ska jag sova.
skolan imorgon då.. trevligttrevligt.. jaja. skriver imorgon! :)

Boken jag läser på svenskan : Löwensköldska ringen Av Selma Lagerlöf

sitter i mitt rum...

... med ljusen tända!
hej igen. Just nu sittr jag uppe på mitt rum och har släckt i taket och har tänt ljus. De är jätte mysigt. Jag älskar levande ljus. Liksom, när de är mört ute och ganska kallt och så bara tänder man levande ljus, och då är allt bra och lungt ? så är de iaf för mig. Älskar de!


snart är de dags för aik match så jag ska snart gå ner..
Nu har jag pluggat klat SOn men de kommer väl bli så att jag måste plugga lite på de imorgon oxå. Ikväll, eller senare ska jag läsa i svenska boken oxå. roligt(y) hehe.
men de blir nog bra.
Men iaf, AIK matchen mot Elfsborg börjar om 9 minuter. Så jag ska ta på mig min mjukisdress och sen gå ner.

regn regn och ännu mer regn...

hejsan!
är hemma nu. Jag har läst min svenskabok lite och läst lite SO . Vi har prov i SO på Tisdag, och vi ska ha läst ut svenska boken till på Tisdag med.. drygt men iaf..

Nu har iaf hösten kommigt. Helt säkert.. De har regnat nu i nästan varje dag. Inte roligt asso! jag vill inte ha regn.. Antingen sol eller snö. Jag längtar till jul för då ska vi till fjällen och åka skidor och snowboard med släckt. Ska bli riktigt roligt. Vi ska upp över nyår och med ganska många från släckten. De va rikigt länge sen vi gjorde de. så de ska bli mys. Jag längtar som fan! <3

Nästa helg är de folkrace igen på Lördag. Ska bli kul. Måste vara bra då :o annars är de illa! (a) Sen på kvällen då ska Kampo sova hos mig! Fan va länge sen de va jag träffade henne. Saknar henne som fan!!! <333

Imorgon är de skola igen. Roligt? Tråkigt? vet inte. Men hoppas jag är på himör (y) hehe. Vet inte rikigt va jag ska göra efter skolan men antingen gymma eller nått annat. :p Kankse ska måla min folkrace bil eller något Hehe...
men men, nu ska jag gå. Ha en mysig Söndag alliopa! :)



hos Daniel

hejsan!
igår kväll sov jgh hoa Linnea i Eskelhem. Sandra va me där och vi spelade med andra ord med Elle Adam Linn osv :p de va rätt skoj. Vid 00.00 ungefär gick vi in till Linnea och satte igång en film men jag somnade direkt XD hahaha
Imorse drog jag hem typ direkt och badade hemma. Senare läste jag lite Svenska läxa osv och nu sitter vi hemma hos bror. Nåra av släkten är här för att vi firar Daniel då :p hehe. Vene om nåra mer kommer senare men iaf :p
Senare idag ska jag nog inte göra så mkt.. bara va hemma typ. De är AIK match oxå. Ska kasnke träffa Jacob lite snabbt med men jag vet inte :p hehe.
menmen, nu ska vi fika. Ha de bra! :)

lyckat!

hejsan!
går kvällen va lyckad. Va ute med nåra kompisar osv. hehe orkar inte berätta i detalj. Eller typ ingenting men iaf :p
Imorse vaknade jag vid halv 10. fett drygt, men jag va så himla hungrig :ohehe så jag gick upp och åt osv. Sen va jag tvungen att gå ut i garaget XD hehe. Så ja, va gör man? de va bara på me kläderna och sen gå ut typ :p
Men de har varit lyckat. Vi har hunnit fixa rikigt mkt idag. tack vare far min (a) hehehe.
Jaja. snart ska vi åka hem till Maja och Daniel. Maja fyller 19 idag så, Grattis! :)
Senare ska jag ut till eskelhem till Linnea och sova där.sweet! mamma får skjusa mig eftersom de regnar uter -.- jaja. Nu måste jag gå och fixa mig, Sen åka till Maja.
Ha en bra Lördag ;)

kortis

kom nyss hem.
orkar inte berätta nått idag så jag berättar efter jag har vaknat senare på dagen liksom :p
Kvällen va iaf värd! hehe. Men nu ska jag sova. Är verkligen jätte trött. Puss och sov gott

hemma med huvudvärk..

hejsan!
Nu sitter jag hemma i soffan och bara tar de lungt. Jag har verkligen ont i mitt huvud ..
skolan idag va rätt skoj.  Först hade vi idrott. Men de hade jag helt glömmt bort så jag lånade tröja och byxor där och sen va me litegrann. :p Vi hade basket och de va faktiskt riktigt roligt! När idrotten va klart så va de tillbaka till skolan. Vi har jö idrott vid P18 och vår skola ligger ungefär vid lassarettet typ :p hehe. Iaf, när vi kom tillbaka hade vi klasstid och vår rektor pratade om gymnasiet. Fan va jag hatar att tänka på de. Tråkigt att lämna alla. OCh jag har verkligen ingen aning om va jag ska välja :o Vi ska gå på nån mässa på Onsdag och så ser man och folk berättar om deras gymnasie. hehe. ganska kul men ändå inte ...
jaja, På eftermiddan hade vi elevensval. I mitt fall musik. Jag gillar musik. Men jag har inte gillat de på elevensval innan. För vi har me alla årsklasser. Allso, 7an 8an och 9an. Vi är typ 10-15 st. Men de blir så himla mkt liv och alla är så högljuda.. Så jag har alltid ont i huvet. Iaf så var de roligt idag. Vi fick dela in oss i grupper och sen skulle ena gruppen göra övningar och andra gruppen spela. Jag va andra gruppen och vi spelade först. Jag spelade trummor. Fan va jag ägde ;) hahha. Iaf. Sen så bytta man osv. Jaja. haha.
Efte skolan gick jag Mathilda och Josefine till stan. Jag har köpt en sån där liten anteckningsbok som jag ska skriva upp mina läxor och så i. Vi har så himla mkt nu så jag hinner inte med :o hehe. Sen åkte jag typ hem.
Iaf så ska jag nog ut i garaget nu... -.- hehe. Jaja. Och ikväll ska jag bara vara hemma tror jag.
Ha en bra fedagskväll! :)

film kväll

hej igen!
Jag ska alldeles strax sova. Just nu ligger jag i sängen och hör på musik. Clara va här nyss och förut va vi vid macken och hyrde 2 filmer. Vi hyrde Wild Child och P.S. I Love You. Dom va så himla bra! kärlek till dom!


Iaf, Clara glömde hennes mobil här så imorgon efter skolan ska vi ses och hon ska få tillbaka den. Haha. Varje gång hon är här så glömmer hon något typ. De har hänt ända sen barnsben! Rätt kul faktiskt XD <3
jaja. Nu måste jag sova. Annars kommer jag inte orka imorgon..

värld dag!

hej hej!
skolan idag som vanligt.. De va skoj som fan. Jag va värsta hyper hela dagen! (y) de är najs! haha.  Vi hade först engelska men de va fett drygt. För internett funkade inte och ve behöver de för den här uppgiften liksom... Och de funkade typ inte för att millitären typ stör de eller nått.. hehe. Men iaf, de har jö inte varit finaste vädret idag precis? Usch! Och så hade jag kört moppe så allt va blött men -.- På eftermiddagen hade vi teknik. De är så himla tråkigt. Men vi gör de roligt liksom. hehe. skrattade hela lektionen typ!
Efter skolan drog jag Mathilda och Linnea till stan. Vi tittade lite på kläder osv. och så va vi inne i apoteket och Linnea köpte Ipren och nånting XD hehe. Sen gick vi till donken för att typ ta en kaffe eller nått eftersom de va så jävla kallt. Men de va typ fullt så vi gick till Max. (y) Där tog jag en liten hammburgare och pommes, Mathilda tog en pommes och linnea med! :p gott som fan! ;) hehe.
Sen åkte vi typ hem. Jag med moppen och de va väldigt kallt -.- jaja. Nu har jag kommigt hem och sitter i soffan med min mjukisdress. Svin skönt. Jag drack nyss varm chocklad oxå! hehe (a) Senare vid 6 ungefär så komemr nog Clara hit. Ska bli skoj och träffa henne igen. De va ett tag sen :(<3
jaja. nu ska jag gå.
Ha de bra i de här hääärliga vädret! (y)

hahahah. Jag mathilda och Josefine från hajken med skolan!!XD


RSS 2.0